Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Claudiu Manda: Dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizată luni (VIDEO)

Claudiu Manda: Dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizată luni (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 08 Noi 2018, 15:43
Claudiu Manda: Dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizată luni (VIDEO) Eveniment

Claudiu Manda, președintele Comisiei de control a activității SRI, a declarat joi că dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu are 73 de volume, iar cererea DNA de începere a urmăririi penale va fi analizată luni. 

De asemenea, Manda a explicat de ce solicitarea procurorilor a ajuns la el. 

”Documentele vor ajunge la Biroul permanent al Senatului. Procedural, decizia Biroului Permanent va fi să trimită documentele la Comisia juridică, cea care va trebui să întocmească un referat pe care să îl prezinte plenului. 

Între orele 15.10 și 18.00-18.30, moment în care nu am putut să confirm o astfel de solicitare, a fost timpul în care s-a făcut predarea primirea celor 73 de volume. E o întreagă procedură, se inventariază pagină cu pagină, se îndosariază, se sigilează, iar aceste documente, în acest moment, sunt sigilate, la Comisia juridică. În momentul în care Comisia va fi sesizată formal se vor desigila. (...) Ora 15.10, am fost informat de cei de staff că a fost această oră, eu am aflat ceva mai târziu. (...) 

Referatul pe care l-am primit, cel care însoțea adresa de înaintare, am luat decizia să fie sigilat și va fi prezentat Biroului Permanent în acest format sigilat. (...) 

Motivul pentru care a ajuns la mine este legat de faptul că azi, mâine și săptămâna viitoare, domnul Tăriceanu trebuia sa fie plecat în delegație și decisesem să îl înlocuiesc eu”, a declarat Claudiu Manda

Întrebat de ce Călin Popescu Tăriceanu a aflat din presă despre acest dosar, Claudiu Manda a răspuns: "Pur și simplu nu l-am informat."

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Claudiu Manda,   Calin Popescu Tariceanu