Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ajutor nesperat pentru Dragnea de la Gigi Becali: 'Nu pot să accept să văd că unii oameni ajung să și moară din cauza DINȚILOR'! Iată cum arată clinica de lux a latifundiarului din Pipera (FOTO)

Ajutor nesperat pentru Dragnea de la Gigi Becali: 'Nu pot să accept să văd că unii oameni ajung să și moară din cauza DINȚILOR'! Iată cum arată clinica de lux a latifundiarului din Pipera (FOTO)

Un articol de: Andrei Stan - 19 Mar 2019, 11:24
Ajutor nesperat pentru Dragnea de la Gigi Becali: 'Nu pot să accept să văd că unii oameni ajung să și moară din cauza DINȚILOR'! Iată cum arată clinica de lux a latifundiarului din Pipera (FOTO) Eveniment

Puțini știu că omul de afaceri George Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB,  deține și o clinică luxoasă, unde, deocamdată, sunt tratați doar bolnavii de cancer.

"Imunomedica - Centrul de prevenție, diagnostic și tratament Sfântul Ioan Botezătorul" e numele ales de latifundiarul din Pipera, cel care și-a pus amprenta pe aproape toți pereții de la toate etajele clădirii respective și chiar și în fiecare cabinet. 

Potrivit unui reportaj la Gazetei Sporturilor, zeci de icoane sunt vizibile încă de la intrare, unde există pe masa de la recepție și un draft de broșuri religioase. 

Clinica funcționează în fosta clădire Arcom, situată în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței.

Aici, bolnavii de cancer sunt tratați inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie, iar tratamentul unor pacienți fără mari posibilități e achitat exclusiv chiar de patronul de la FCSB.

Lista de prețuri pentru tratament sau fiecare analiză în parte e afișată la intrare, dar Gigi Becali susține că multora le achită el toate costurile: "Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu".

(Foto: gsp.ro)

Restul, analizele și alte costuri sunt fie decontate prin Casa de Asigurări, fie sunt suportate de pacienți. S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

"Există și situații când pacienții care reprezintă cazuri sociale beneficiază de gratuitate în întregime pentru tratamentele administrate. Și gratuitatea înseamnă de fapt că toate costurile tratamentelor sunt suportate din bugetul personal de către dl. Becali, finanțatorul clinicii noastre", spun oficialii clinicii.

(Foto: gsp.ro)

"Nu vreau să mă mai laud cu ce am făcut. Dar am medici cărora le dau 4.000 - 5.000 de euro pe lună, vreau să readuc în țară doctori care au decis să plece să profeseze în străinătate. În primul rând, fiindcă sunt buni, în al doilea rând, fiindcă la ce aparatură am luat, doar medicii de top știu să lucreze cu ea", spune Gigi Becali.

În cabinete, toată aparutura e nouă. "Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro", susține latifundiarul din Pipera.

(Foto: gsp.ro)

O parte din tratamentele folosite la clinica lui Becali sunt însă considerate foarte controversate în comunitatea oncologilor. Printre ele: hipertermia totală şi laserul intravenos, pentru care nu există studii care să recomande folosirea lor în cancer. 

De aceea, lipsesc din programul național de oncologie și nu sunt decontate de Casa de Asigurări. 

Dar la clinica finanțată de Gigi lucrează medici acreditați, din sistem, care activează în paralel și la spitalele de stat sau la clinici private. 

"Nici nu știu să vă explic tot ce am și ce se face la clinică, fiindcă aici e vorba despre medicină, nu despre fotbal. Dar am plecat de la principiul că vreau să ajut oamenii bolnavi și mai ales pe cei care au probleme și n-au bani să se trateze", mai spune Becali.

"Un etaj întreg o să-l fac pentru ca oamenii să-și trateze problemele dentare. Nu pot să accept să văd că unii oameni ajung să și moară din cauza dinților", a mai afirmat finanțatorul FCSB.

(Foto: gsp.ro)
 

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Imunomedica,   Liviu Dragnea,   FCSB