Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Clipe de disperare pentru un tată român care își căuta fiicele după atacul de la Nisa: "Am trăit filme de groază. Am văzut creierul unui om, era să calc pe el. Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva"

Clipe de disperare pentru un tată român care își căuta fiicele după atacul de la Nisa: "Am trăit filme de groază. Am văzut creierul unui om, era să calc pe el. Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva"

Un articol de: - 15 Iul 2016, 16:37
Clipe de disperare pentru un tată român care își căuta fiicele după atacul de la Nisa: "Am trăit filme de groază. Am văzut creierul unui om, era să calc pe el. Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva" Eveniment

Alexandru Zaharia, un român care conduce un restaurant la Nisa, povestește că în seara atacului a trăit momente de coșmar. Fetițele sale se aflau, ca în fiecare an, împreună cu soția să vadă artificiile de Ziua Franței pe Promenade des Anglais.

În momentul în care șoferul de origine franco-tunisiană a intrat cu camionul în mulțimea de oameni adunată la parada de Ziua Națională, Alexandru Zaharia își aștepta un angajat pentru a-l duce acasă.

Dumnezeule mare, strivește oameni!”, a fost prima reacție a bărbatului, potrivit platformei republica.ro.

Imediat ce a realizat că viața copiilor săi este pusă în pericol, acesta a început să alerge în spatele TIR-ului, împiedicându-se, la propriu, de cadavre.

Am luat-o în urma camionului, cu telefonul în mână, fugind să caut copiii. Soția nu răspundea la telefon. Filme de groază. Filme de groază, am trăit filme de groază. Mergeam pe lângă morți, copii, oameni. Ce să vă mai spun? Că am văzut creierul unui om, era să calc pe el? Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva”, spune Zaharia.

Înainte să ajungă în locul în care camionul a fost oprit de forțele de securitate, soția i-a răspuns și i-a spus că a apucat să treacă strada și să se refugieze împreună cu copiii într-un bar de vizavi.

De abia trecuseră strada. Doar ce apucase să ia copiii, stătuseră chiar acolo unde s-a oprit camionul. Vă dați seama, acolo s-a tras. Au apucat să plece la timp”, povestește Alexandru Zaharia.

 La fel a reușit și bărbatul pe care îl aștepta: „Puiu a scăpat practic din ghearele morții. Doar ce apucase să treacă pe partea cealaltă”.

A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Citeşte mai multe despre:   Nissan,   Franta\,   atentate,   camion