Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Piața imobiliară a explodat în Cluj-Napoca: O cocioabă tocmai s-a vândut cu 25.000 de euro! (FOTO)

Piața imobiliară a explodat în Cluj-Napoca: O cocioabă tocmai s-a vândut cu 25.000 de euro! (FOTO)

Un articol de: Gabriela Del-Pupo - 09 Dec 2019, 16:11
Foto: adevarul.ro Eveniment

Anunț uimitor la o agenție imobiliară din Cluj Napoca, ce este pe punctul de a finaliza o tranzacție pentru o casă degradată pentru suma de 25.000 de euro. Anunțul prezenta și două imagini cu locuința care pare desprinsă dintr-un sat părăsit de zeci de ani. Imobilul era prezentat în anunț ca o garsonieră. Reprezentanții agentiei au justificat acest preț prin faptul că piața imobiliară din Cluj este la acest nivel.

Rolul nostru este să informăm clientul cât mai corect și transparent cu putință. Chiar dacă pozele nu sunt cele mai reprezentative estetic, există construcția, există clădirea, actele. O garsonieră confort 3 atre 11 metri pătrați, aici avem 14. Nu văd unde ar fi problema. Există discuții cu un potențial investitor. S-a creat o polemică care din punctul meu de vedere este total inutilă’’ a declarat pentru B1.ro Cătălin Bonte, reprezentantul firmei imobiliare.

O garsonieră confort 2 s-a vândut azi la aceeași agenție cu 42.500 de euro.

Rolul nostru nu este să spunem dacă este echitabil sau nu, prețul, valoarea unui bun este stabilită și este aceea pe care cineva este dispus să o plătească la momentul respectiv’’ a mai spus reprezentantul firmei.

Iată anunțul inițial al companiei

”Vă propunem spre vânzare o garsonieră de 14 mp utili plus boxă individuală de 3,2 mp situată într-o curte comună de pe strada Paris. Este compusă din o încăpere de 14 mp cu pod aferent şi cotă parte din curte. Necesită renovare şi racordare la canalul din curte (distanţă 3 m). Cadastru şi CF curat, fără sarcini! După renovare se poate închiria uşor cu minim 300 € pe lună” se arăta în anunțul postat pe site-ul agenției.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Cluj-Napoca,   imobiliare,   Stiri Cluj-Napoca
 
Loading...