Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, de 40%: „Nu ar trebui să nu ne relaxăm dintr-o dată“

Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, de 40%: „Nu ar trebui să nu ne relaxăm dintr-o dată“

Un articol de: Raluca Tindeche - 28 Apr 2021, 11:21
Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, de 40%: „Nu ar trebui să nu ne relaxăm dintr-o dată“  Foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA Eveniment

Rata de vaccinare din Cluj-Napoca a depăşit 40%. Rata de incidență a scăzut de la 8 cazuri la mie, cât era în urmă cu trei săptămâni, la puțin peste 3 la mie.

Tasnadi Szilard, prefectul judeţului Cluj: "Oamenii au conştientizat pericolul şi au tratat problematica şi respectarea măsurilor cu mai multă responsabilitate, dar trebuie să avem în vedere că în tot intervalul de calcul a ratei am avut doar măsuri suplimentare de restricţii care şi-au spus cuvântul".

"Mă bucur că s-au mai ridicat restricţiile. Ne-am mobilizat şi ne-am făcut programul astfel încât să ne putem adapta la restricţii, la tot ce ţine de cumpărături, de treburile casnice, de ieşiri", spune un clujean.

"Zic că e un lucru bun, dar în acelaşi timp prevenţia trebuie să rămână din punctul meu de vedere, eu acum sunt în doliu, mama mea a murit tocmai din cauza Covid-ului. Încă ar trebui să nu ne relaxăm aşa dintr-o dată", spune alt clujean, potrivit Digi 24. 

Citeşte mai multe despre:   cluj napoca