Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CNAS: Asigurații pot cere spitalului să ramburseze cheltuielile personale făcute pe durata internării

CNAS: Asigurații pot cere spitalului să ramburseze cheltuielile personale făcute pe durata internării

Un articol de: - 23 Iul 2012, 17:02
CNAS: Asigurații pot cere spitalului să ramburseze cheltuielile personale făcute pe durata internării Foto: infoinsider.ro Eveniment

Asigurații pot cere spitalului unde au fost internați să deconteze cheltuielile pentru medicamente, matreriale sanitare și investigații paraclinice făcute în perioada internării. Decontarea se face pe baza documentelor întocmite de medicul curant din secția în care s-a aflat pacientul și avizate de șeful de secție și managerul unității.

Precizările au fost făcute de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, citată de Mediafax. Spitalele sunt obligate să suporte toate cheltuielile necesare pentru rezolvarea cazurilor pentru asiguraților internați în regim de spitalizare continuă și în regim de spitalizare de zi.

Deci, dacă asigurații suportă cheltuieli cu medicamente, materiale sanitare și investigații paraclinice în perioada menționată, spitalele rambursează, la cerere, contravaloarea acestora.

Citeşte mai multe despre:   CNAS,   spital,   medicamente