Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Coordonatorul media al Coaliției pentru Familie, de religie baptistă, e cel care a bruscat un reporter în timpul conferinței în care CpF se plângea tocmai că nu e băgată în seamă de presă (VIDEO)

Coordonatorul media al Coaliției pentru Familie, de religie baptistă, e cel care a bruscat un reporter în timpul conferinței în care CpF se plângea tocmai că nu e băgată în seamă de presă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Sep 2018, 09:00
Foto: Catalin Vasile / Facebook Eveniment

Coaliția pentru Familie a organizat recent conferința ”Presa nu e implicată în dezbaterea pe referendum”, pentru a se plânge că jurnaliștii nu le mediatizează suficient punctul de vedere cu privire la acest scrutin. Pentru a-i convinge, totuși, pe jurnaliști să le prezinte părerile, reprezentanții CpF n-au găsit modalitate mai bună decât să-i dea afară pe unii dintre ei de la conferință. Doi jurnaliști VICE și unul de la Mediafax au avut ”onoarea” de a fi bruscați și dați afară pentru că au îndrăznit să pună întrebări. (Detalii AICI)

Jurnaliștii de la VICE au aflat că unul dintre indivizii care l-au bruscat pe colegul lor se numește Cătălin Vasile, directorul de comunicare al Coaliției pentru Familie și unul dintre adminii paginii de Facebook a CpF.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Cătălin Dumitru Vasile e Directorul Media al Coaliției pentru Familie, membru în Comitetul de Conducere și fondatorul Prodocens Media, una dintre cele mai eficiente mașinării de propagandă ale Coaliției. Mai mult ca sigur, Cătălin Vasile nu-i singurul admin al paginii”, aflăm de la Ovidiu Tiță.

Iar dacă anul trecut te-ai trezit blocat pe pagina de Facebook a coaliției pentru că ai lăsat diverse comentarii sau ai reacționat cu PRIDE, să știi că e posibil ca acest individ să-ți fi pus pumnul în gură!

”Faptul că un baptist e directorul de media al Coaliției pentru Familie explică de ce au ajuns să pună în aplicare tacticile neoprotestanților din sudul Statelor Unite, asupra creştinilor ortodocşi de aici.

Ironia e că ortodocșii și baptiștii nu pot forma familii tradiționale, conform BOR care interzice asta, ba chiar subliniază că Ștefan cel Mare n-a fost baptist. Arhimandritul Ilie Cleopa, una dintre cele mai respectate feţe bisericeşti din cultul ortodox din România, susţinea legat de baptişti următoarele: „Cu omul eretic să nu vorbeşti, în casă să nu-l primeşti, la masă să nu stai cu dânsul, bună ziua să nu-i dai. Aceştia sunt înaintemergătorii lui Antihrist”.

Evident că asta este o prostie, dar tot mi se pare amuzant că trei milioane de oameni majoritar ortodocși s-au lăsat conduși de unii numiți de preoții lor „sectar" sau chiar „oameni ai Satanei". Dar sigur că BOR, oportunistă cum e, a pus botul. Un dușman imaginar comun e mai puternic decât competiția cu cei pe care îi consideră eretici”, a mai scris Tiță, pentru VICE.

Mai multe despre Coaliția pentru Familie, despre Cătălin Vasile și cum mint, manipulează și cenzurează aceștia (creștinește, desigur) puteți citi AICI.

Citeşte mai multe despre:   Coalitia pentru familie,   CpF,   Catalin Vasile
 
 
 
Loading...