Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Coaliția pentru Familie, INSENSIBILĂ la cazurile de minori ABUZAȚI. Dănileț: 'Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire' - Documentar NETFLIX: Cine a influențat referendumul anti-căsătorii gay din România

Coaliția pentru Familie, INSENSIBILĂ la cazurile de minori ABUZAȚI. Dănileț: 'Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire' - Documentar NETFLIX: Cine a influențat referendumul anti-căsătorii gay din România

Un articol de: B1.ro - 23 Aug 2019, 16:58
Coaliția pentru Familie, INSENSIBILĂ la cazurile de minori ABUZAȚI. Dănileț: 'Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire' - Documentar NETFLIX: Cine a influențat referendumul anti-căsătorii gay din România Eveniment

Multitudinea de cazuri de minori abuzați nu a sensibilizat Coaliția pentru Familie, asociația care a cerut referendumul pentru modificarea Constituției cu privire la redefinirea familiei, prin înlocuirea termenului de ‘soţi’ cu expresia ‚bărbat şi femeie’.

Judecătorul Cristi Dănileț sesizează tăcerea membrilor acesteia cu privire la tragediile din ultima perioadă  și se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă abuzurile ar fi fost înfăptuite de un gay.

ULTIMA ORĂ! "ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE". ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Urmăresc știrile privind minorii victime doar din ultimele 48 de ore: unul agresat sexual și trimis acasă cu agresorul, unul violat de propriul tată, unul înecat sub ochii părinților, altul care își da foc după o cearta cu parintele. Nicio reacție din partea Coaliției pentru Familie (CPF). Niciuna din partea acestei uniuni de asociații neguvernamentale și culte religioase care acum câțiva ani încerca să ne convingă ca scopul lor este ocrotirea familiei și copiilor”, a scris Danileț pe Facebook.

 ”Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire. Dar când vorbim de abuzurile sau neglijența din familia traditionala ne facem ca nu vedem. PS. Probabil ca dacă as pomeni ca legile reglementeaza 5 forme de abuz împotriva minorilor și 7 forme de violenta domestica mi s-ar reproșa ca sunt neomarxist. PPS. De Avocatul Copilului nu vorbesc. Există doar pe hârtie”, a adăugat Danileț.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

În același context, amintim de filmul documentar “Familia” de pe Netflix, care prezintă o organizație religioasă secretă din SUA care finanțează masiv pentru influențarea politicii mondiale.

Preț de cinci episoade, Familia prezintă trecutul și prezentul unei organizații religioase din Statele Unite ale Americii care și-ar fi extins tentaculele peste tot în lume.

Unul dintre episoade este dedicat referendumului Coaliției pentru Familie din România.A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ...

Per total, serialul aduce-n vedere o problemă importantă a lumii-n care trăim: insistența unora de a amesteca religia și politica.

"The Family arată totodată grandomania ce-i încearcă pe anumiți politicieni, care se visează un soi de regi David ai lumii contemporane, aleși de Dumnezeu să conducă. Arată și fascinația noastră pentru figuri fantomatice ce trag sfori din umbră și ocolesc pârghiile democratice obișnuite. 

Documentarul demonstrează că aceste personaje există, iar Doug Coe, cu dorința lui de fi cât mai invizibil și influent, este un exemplu perfect în sensul ăsta. Nu te poate lăsa rece nici faptul că timp de decenii a avut acces la președinți precum Jimmy Carter, Bush Senior sau Clinton și a reușit să participela negocieri diplomatice purtate-n spatele ușilor închise. 

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Discutabil e impactul real pe care-l poate avea un singur om sau o singură organizație: oricât de puternic ai fi și oricât de abil ai cultiva relații pe tot mapamondul, nu vei putea trage niciodată toate sforile. Știu, modelele de leadership ale Familiei - Hitler, Mao sau Stalin - asta au încercat, dar, pe termen lung, ei trei sunt morți, la fel și regimurile totalitare pe care le-au imaginat", notează  Răzvan Filip  pentru  HotNews.ro

Citeşte mai multe despre:   Netflix,   Coalitia pentru Familie,   Cristi Danilet