Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Coaliția pentru Familie NEAGĂ că s-ar afla la originea unei campanii de interzicere a filmului "Frumoasa și Bestia"

Coaliția pentru Familie NEAGĂ că s-ar afla la originea unei campanii de interzicere a filmului "Frumoasa și Bestia"

Un articol de: - 17 Mar 2017, 07:26
Coaliția pentru Familie NEAGĂ că s-ar afla la originea unei campanii de interzicere a filmului "Frumoasa și Bestia" foto: Muzica - Metropotam Eveniment

Coaliția pentru Familie neagă că s-ar afla la originea campaniei de interzicere a filmului „Frumoasa și Bestia”. Precizarea este făcută pe același cont de Facebook pe care, cu câteva ore în urmă, coaliția făcea trimitere la faptul că în Malaezia filmul a fost retras, iar în Rusia este accesibil doar copiilor de peste 16 ani, în timp ce în România nu este impusă această retricție. Postarea inițială a fost ștearsă.

„Coaliția pentru Familie nu duce nicio astfel de campanie și este la curent cu legislația românească privind limitele libertății de expresie și ale actului artistic. Decizia de încadrare a unui film în categoria de audiență adecvată aparține instituției de profil, în același timp părinții fiind liberi să-și educe copiii în conformitate cu propriile valori”, a transmis asociația, conform Hotnews. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21666570-coalitia-pentru-familie-neaga-afla-originea-unei-campanii-interzicere-filmului-frumoasa-bestia.htm

Coaliția pentru Familie a adăugat că „informațiile apărute sunt eronate și bazate exclusiv pe o interpretare subiectivă și tendențioasă a unei postări pe o rețea de socializare” și reamintește că sursa pentru comunicatele și informațiile oficiale este pagina asociației sau pagina de Facebook.

„Frumoasa și bestia” care va fi lansat pe 17 martie în România conține primul personaj gay și prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney.

 

Citeşte mai multe despre:   filme porno,   Malaezia,   Facebook,   Rusia