Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Codruța Kovesi, detalii despre omul din spatele imaginii dure de șefă a DNA: Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Oamenii au surprize când află că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură

Codruța Kovesi, detalii despre omul din spatele imaginii dure de șefă a DNA: Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Oamenii au surprize când află că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură

Un articol de: - 30 Sep 2015, 09:06
Codruța Kovesi, detalii despre omul din spatele imaginii dure de șefă a DNA: Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Oamenii au surprize când află că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură Foto: epochtimes-romania.com Eveniment

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a lăsat deoparte imaginea dură afișată în aparițiile publice și a vorbit, într-un interviu acordat revistei Psychologies, despre viața personală, lucrurile care îi aduc bucurie în fiecare zi și valorile după care se ghidează.

Codruţa Kovesi a dezvăluit că cea mai mare împlinire pentru ea este bucuria cu care merge la serviciu şi satisfacţia cu care se întoarce acasă.

"E greu să vorbeşti despre tine însuţi. Eu cred că sunt un om simplu, modest, serios, care ţine la principii. Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Apoi împreună cu ei. Cred că încăpăţânarea este defectul meu, dar eu îi spun consecenţă. Ţin să duc lucrurile la bun sfârşit”, a mărturisit șefa DNA, potrivit unui site de știri.

Kovesi a provestit că de multe ori oamenii sunt surprinși să afle că, în ciuda statutului său profesional, duce o viață normală.

„Oamenii au surprize când văd că am o viaţă foarte normală. Că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură. Sunt surprinşi când află că îmi calc singură hainele sau că merg pe munte. Sunt uimiţi că mă văd în parc sau cumpărând o îngheţată. Nu fac lucruri diferite pentru că am acest statut profesional. Dar, da, sunt mai vizibilă, oamenii mă văd mai des. Însă eu, personal, nu m-am schimbat, am aceiaşi prieteni de dinainte de a fi în această funcţie. Şi 90% din lucrurile pe care le fac azi sunt la fel cu cele de dinainte", a declarat Kovesi.

De asemenea, șefa DNA a dezvăluit că lucrurile simple sunt cele care o ajută să se relaxeze.

"Mă uit la film, citesc, fac mult sport. Mă plimb. Am zile când mă duc pe jos către casă şi asta mă relaxează. Ascult orice fel de muzică, depinde însă de dispoziţie. Am avut o perioadă când ascultam muzică populară, atunci când lucram la Bruxelles şi îmi era dor de casă", a spus șefa DNA.

În cadrul aceluiași interviu, Laura Codruța Kovesi a mărturisit că detestă ipocrizia şi egoismul și că, pentru ea, fericirea înseamnă să mergi cu bucurie la serviciu și acasă.

"Să te duci cu bucurie acasă şi la muncă. Pe mine, lucrurile simple mă fac fericită: o cafea cu prietenii, timpul petrecut cu familia, să merg pe munte cu prietenii..Lucruri simple. Nu ar trebui să facem eforturi ca să fim fericiţi”, a mai spus șefa DNA.

Citeşte mai multe despre:   Laura Codruţa Kovesi