Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Codul rutier, încă o săptămână în dezbatere publică pentru a fi analizate toate modificările propuse

Codul rutier, încă o săptămână în dezbatere publică pentru a fi analizate toate modificările propuse

Un articol de: - 25 Sep 2013, 11:54
Codul rutier, încă o săptămână în dezbatere publică pentru a fi analizate toate modificările propuse Foto: Finantistii.ro Eveniment

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că, pentru a fi analizate toate modificările propuse, Codul rutier și Codul insolvenței se vor afla încă o săptămână în dezbatere publică.

"În România se vorbeşte de faptul că adoptăm măsuri fără dezbatere şi eu tot spun că, de exemplu, se află în dezbatere Codul insolvenţei, Codul rutier, proiectele miniere Noi nu le dezbatem şi, după ce stai cu ele o lună-două, vine cineva la final şi spune că nu e bine. Boala asta românească în care, de fapt, nici nu te uiţi la un proiect şi la final, după ce se adoptă, vii şi spui că nu e bun...Mi s-a întâmplat şi astăzi, am primit că la Codul insolvenţei ar mai fi nişte oameni care vor să facă observaţii", a afirmat Ponta.

El a precizat că, în aceste condiţii, Codul insolvenţei şi Codul rutier se vor mai afla încă o săptămână în dezbatere publică, chiar dacă se află în acest stadiu de o lună.

Ministerul Administrației și Internelor a înregistrat, vineri după-masă, o modificare a Codului Rutier, după discuțiile avute de ministrul Radu Stroe în cadrul Biroului Permanent Național al PNL. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta