Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Colegiul Medicilor anunță pichetări și mitinguri în luna septembrie: Nu este exclusă o grevă (VIDEO)

Colegiul Medicilor anunță pichetări și mitinguri în luna septembrie: Nu este exclusă o grevă (VIDEO)

Un articol de: - 06 Aug 2013, 15:15
Colegiul Medicilor anunță pichetări și mitinguri în luna septembrie: Nu este exclusă o grevă (VIDEO) Eveniment
Colegiul Medicilor a anunțat, marți, că din luna septembrie, medicii vor face pichetări și mitinguri în toată țara. Dacă doleanțele acestora nu vor fi luate în seamnă, există riscul unei greve.

Sunt anumite imperfecțiuni în legile existente și vom face corecțiile necesare. Vom face o evaluare de jos în sus cu toate problemele specifice, cu toate segmentele care constituie sistemul sanitar, astfel încât doleanțele noastre să nu producă deranjamente. În perioada următoare vom lucra pentru a avea un punct de vedere comun cu statutul spitalelor”, a declarat președintele Sanitas.

Medicii se pregătesc de proteste în întreaga țară.

În perioada 18-24 septembrie vor fi pichetări locale și succesive. Vom alege opt județe din fiecare regiune în așa fel încât în fiecare zi din această săptămână să existe reprezentanți în fața prefecturilor”, a anunțat el.

În București vor exista pichete constituite în fața Ministerelor Sănătății și Finanțelor.

În urma manifestărilor și a ceea ce se va întâmpla în aceată vară, vom regândi etapa următoare. Dacă nu se va face niciun pas vom organiza un miting la nivelul Bucureștiului.Dacă și după această etapă doleanțele noastre nu au prioritate, vom discuta despre grevă”, a precizat liderul Federației Sanitas.

Colegiul Medicilor anunță pichetări și mitinguri în luna septembrie: Nu este exclusă o grevă
Embed: