Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Motivele pentru care ar trebui să ai un site web pentru afacerea ta

Motivele pentru care ar trebui să ai un site web pentru afacerea ta

Un articol de: B1.ro - 21 Oct 2018, 16:03
Motivele pentru care ar trebui să ai un site web pentru afacerea ta Eveniment

În prezent este greu de crezut că mai există firme sau companii care nu au un site web. Sondajele arată că mai mult de 60-70% dintre companiile din unele țări europene au propriul site web.

Un site web este foarte important pentru orice afacere (mai ales la început). Motivele pentru care unii antreprenori aflați la început de drum nu s-au ocupat încă de crearea propriilor site-uri web sunt diferite (probabil în principal din lipsă de timp). În ziua de azi, sunt milioane de oameni care utilizează Internetul și nu doar pentru cumpărături online. Internetul este un instrument folosit în lumea întreagă, prin care accesăm mai multe resurse, găsim furnizori de servicii (farmacii, medici, saloane de înfrumusețare și altele), aflăm despre alte companii, găsim detalii de contact, ore de funcționare, etc. Majoritatea dintre ei, dacă nu au un site web sau dacă nu sunt găsiți pe net (pe rețelele de socializare), consideră că nu există!

Din păcate, în prezent încă există antreprenori de afaceri mici care consideră crearea unui site web ca fiind plictisitoare și enervantă, din lipsă de timp. Acest lucru este greșit. În realitate folosirea unui site web nu este dificilă și dacă ar încerca acest lucru și s-ar convinge singuri de importanța lui, îndoielile lor ar dispărea complet.

Creare site web – Cea mai bună investiție pentru firma ta!

Fiecare afacerist ar trebui să înțeleagă care sunt beneficiile unui site web, îndeosebi pentru simplul fapt că există milioane de utilizatori în întreaga lume, din care o parte pot deveni clienți. Având în vedere faptul că atât de mulți oameni navighează pe Internet este clar că prezența unei firme online prin intermediul site-ului web profesional este foarte importantă.

Motivele pentru care o firmă trebuie să aibă un site web:

  • Oamenii caută informații, servicii, produse pe Internet. Ei consideră că prin intermediul Internetului află detalii despre ceea ce îi interesează rapid, fără efort.

  • Prezența afacerii online îi face pe oameni să afle aspectele importante despre produsele și serviciile oferite.

  • Un site web este important pentru antreprenor pentru că poate genera profit. Statisticile arată că multe afaceri au avut succes după crearea site-urilor web. Clienții au găsit mai rapid produsele. Firmele au vândut mai multe produse, astfel le-au crescut veniturile, în plus, au economisit timp prețios.

  • Mulți clienți au contactat firma prin intermediul site-ului web.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

  • Un site web ajută la economisirea timpului și pentru antreprenor și pentru clienți. Prin intermediul site-ului sunt prezentate mai rapid informații despre produse și servicii, clienții pot găsi rapid, oricând, informații care îi interesează fără a petrece mult timp la telefon.

  • Un site web crește credibilitatea firmei, o prezintă într-un mod atractiv, unic, profesional. Clienții care văd un site web impresionant vor crede că firma oferă servicii serioase, de calitate.

  • Site-ul web permite prezentarea produselor clienților online, 24 de ore din 24, a ofertelor și pachetelor promoționale pentru aceștia.

  • Prin intermediul unui site web o firmă poate avea un avantaj competitiv suplimentar față de concurenți. Poate crea o pagină web perfectă prin intermediul căreia prezența online este realizată într-un mod în care ajută la dezvoltarea afacerii.

  • Se poate prezenta și promova afacerea prin servicii web integrate, albume, bannere, logo-uri, rebranding, animații flash, fotografii digitale, grafică web, design, aplicații web, servicii de promovare și alte.

Sunteți gata să vă creați propriul site web? Este simplu și rapid! Există profesioniști cu experiență în servicii de creare site, precum SCDesign.ro, specialiști care au reușit să le ofere sutelor de companii cu care au lucrat cele mai bune servicii web existente la ora actuală. Acestea au fost mulțumite de rezultate, prezența lor online prin intermediul site-urilor web a fost de succes, chiar și în mediul internațional. SCDesign are specialiști în programare web, marketing online, SEO și design grafic. Toate serviciile oferite se caracterizează prin atenție individuală, performanță, seriozitate, eficiență și calitate.

Care sunt avantajele unei pagini web?

O pagină web de pornire este ca o carte de vizită pentru orice antreprenor. Ea prezintă și promovează serviciile oferite, oferă informații importante pentru posibilii clienți și materiale publicitare. Este accesibilă non-stop, la orice oră din zi și noapte, pe tot parcursul anului, în întreaga lume.

Este important să fie actualizată și organizată pentru că prin intermediul ei clienții primesc rapid informații, în doar câteva secunde, printr-un simplu click. Pe site se adaugă rapid produsele noi, se furnizează informații către clienți, se fac rapid modificări. De asemenea se poate face publicitate la anumite lucruri care apar pe alte suporturi online, sau la ziare și broșuri de publicitate (care implică anumite costuri pentru reclamă).

Peste 80% dintre utilizatorii de internet caută produse și servicii pe Internet. Aproape toate locuințele sunt conectate la Internet în ziua de azi. În concluzie, publicul țintă utilizează Internetul, poate afla despre serviciile oferite prin intermediul unui site web.

Pagina web poate transmite informații complete despre serviciile oferite de către orice antreprenor. Ea prezintă competențele acestuia, ceea ce îl distinge de ceilalți din domeniul respectiv, etc.

Pe Internet pot fi găsiți clienți noi importanți. Un site web este o modalitate rentabilă de a permite contactul inițial cu posibilii clienți și de a reduce incertitudinile acestora vizavi de produsele și serviciile oferite.

Citeşte mai multe despre:   SCDesign