Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Condamnații” prezintă cazul unei tinere care, rămasă pe străzi de la vârsta de 7 ani, s-a apucat de furat pentru a-și ajuta familia (VIDEO)

”Condamnații” prezintă cazul unei tinere care, rămasă pe străzi de la vârsta de 7 ani, s-a apucat de furat pentru a-și ajuta familia (VIDEO)

Un articol de: - 29 Sep 2013, 16:16
”Condamnații” prezintă cazul unei tinere care, rămasă pe străzi de la vârsta de 7 ani, s-a apucat de furat pentru a-și ajuta familia (VIDEO) Eveniment

Adriana Stoicescu a adus pe micile ecrane povestea unei tinere de 23 de ani care a fost obligată, pe străzi, să adune experiența unei femei de 80 de ani.

Ioana Alexandra Dandeș s-a trezit aruncată pe străzi, la vârsta de 7 ani, după ce familiei sale i s-a luat locuința pe care nu o mai putea întreține.

De la vârstă tânără, fata a fost obligată să fure și să doarmă pe străzi, până când, la vârsta de 15 ani a cunoscut un băiat căruia urma să îi facă trei copii.

Nici de-aici înainte viața ei nu a fost ușoară, fata fiind nevoită să renunțe la primul ei născut, fiind încarcerată pentru furt. De asemenea, cel de-al doilea copil al său a fost născut după gratii, la penitenciarul de femei Târgșor.

Condamnatii - 29 septembrie 2013 - emisiune completa
Embed:

Citeşte mai multe despre:   condamnati,   condamnati