Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr care a furat mereu pentru a putea supraviețui: "Nu vreau să fiu ultimul om în viață" (VIDEO)

„Condamnații” prezintă cazul unui tânăr care a furat mereu pentru a putea supraviețui: "Nu vreau să fiu ultimul om în viață" (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2013, 18:24
„Condamnații” prezintă cazul unui tânăr care a furat mereu pentru a putea supraviețui: "Nu vreau să fiu ultimul om în viață" (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Emisiunea „Condamnații” aduce în prim-plan povestea unui tânăr care și-a petrecut aproape toată viața pe străzi sau în pușcărie.

Plecat dintr-o familie dezorganizată, Ionuț Furnică, de 29 de ani, a început să fure pentru a putea supraviețui. Acest lucru a făcut ca el să fie închis de 3 ori până în prezent, adunând în total 11 ani de detenție.

„Nu vreau să fiu ultimul om în viață. Îmi pare sincer rău de ce am făcut, dar mai ales de faptul că nu pot da timpul înapoi”, spune Ionuț, conștient că nu a reușit să realizeze nimic în viață.

Cu toate acestea, Ionuţ şi-a găsit ambiţia de a nu lăsa tinereţea să se risipească în urâciune, şi i-a dat culoare apucându-se de pictură.

Urmărește mai jos întreaga poveste a tânărului care care condamnă își condamnă familia, anturajul și prietenii pentru viața dramatică pe care o trăieşte.

Condamnaţii prezintă cazul lui Ionuţ Furnică, tânărul care şi-a petrecut aproape jumătate de viaţă închis
Embed:


Citeşte mai multe despre:   condamnati