Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Consiliul Local din Făgăraș a luat credit pe 20 de ani pentru echipa de fotbal care a terminat Liga a 4-a pe ultimul loc

Consiliul Local din Făgăraș a luat credit pe 20 de ani pentru echipa de fotbal care a terminat Liga a 4-a pe ultimul loc

Un articol de: - 22 Sep 2015, 16:12
Consiliul Local din Făgăraș a luat credit pe 20 de ani pentru echipa de fotbal care a terminat Liga a 4-a pe ultimul loc Foto: GSP Eveniment

Aproape că nu există localitate în România unde să nu se fi comis în ultimii ani măcar o fraudă. GSP prezintă într-un amplu reportaj cazul Consiliului Local din Făgăraș.

Aleșii localității din județul Brașov au găsit de cuviință să investească 4 milioane de euro pe răscumpărarea stadionului, construirea unei parcări de peste 100 de locuri, “lucrări de reabilitare” și buget pentru o echipă care a strîns 12 puncte în eșalonul comunal în ultimul sezon.

O parte din bani, 2,5 milioane de euro, au fost împrumutați de la CEC Bank Sibiu în data de 16 septembrie 2009.                                           

Astfel, o localitate și așa săracă, cu doar 30.000 de persoane, va avea de plătit în următorii 20 de ani împrumutul luat de Consiliul Local pentru o echipă de fotbal care s-a zbătut în ultimii ani în eșalonul 3, care în 2013 a fost retrasă din competiție și a revenit tot în același an în "Județ".

Primăria a aprobat pentru anul trecut aproximativ 350.000 lei la echipa din Liga a IV-a. 80.000 euro, un buget deloc de neglijat pentru o grupare de "Județ".

Lucia Baki, fost conilier local, a declarat că în anul 2004  "sumele de bani evaporate spre diferite buzunare ori conturi au urcat de la cîteva sute de mii la peste 4 milioane de euro".

Baki a intrat în 2012 în administrația locală și acuză că "mafia din administraţia publică locală» a reușit însă să mă elimine din CL Făgăraș ilegal după nici doi ani de activitate. Iar jaful a continuat!"

 

Citeşte mai multe despre:   stadion,   meci de fotbal live