Jaf la o sală de jocuri de noroc din Constanța. Cum a reușit hoțul să fugă cu mii de euro (VIDEO)

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Constanța. Cum a reușit hoțul să fugă cu mii de euro (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Jaf ca în filme la o sală de jocuri de noroc din Constanța. Un bărbat mascat și înarmat cu un cuțit a reușit să plece cu toate încasările de peste noapte. Polițiștii au împânzit zona și încearcă să îl prindă pe autor, informează B1 TV.

Atacul a avut loc în localitatea 23 August din judeţul Constanţa. Individul care a dat lovitura a plănuit jaful ca la carte. Înainte de zorii zilei, în jurul orei 4.00, adică exact atunci când ştia că nu mai sunt clienţi în sala de jocuri, bărbatul a dat asaltul.

Omul a oprit întâi curentul şi apoi a intrat peste casierul care se afla singur în sala de jocuri. Înarmat cu un cuţit şi cu faţa acoperită de o cască de motociclist, individul s-a năpustit asupra casierului, l-a legat şi apoi a luat toţi banii din casa de marcat, o pradă de câteva mii de euro, după care s-a făcut nevăzut.

Până la urmă, casierul a reuşit să scape din sforile cu care fusese legat şi a dat alarma. Poliţiştii au venit la locul jafului, însă deocamdată nu au niciun indiciu cu privire la autorul tâlhăriei. Anchetatorii au încercuit toată zona, iar la ieşirile din judeţul Constanţa au fost instalate filtre.

Individul este acum acuzat de tâlhărie calificată şi, dacă va fi găsit, riscă să stea câţiva ani buni după gratii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe