Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Constanța: Mai mulţi localnici din comuna Valu lui Traian susțin că angajații primăriei ar împrăștia otravă pe străzi pentru a scăpa de animalele abandonate (VIDEO)

Constanța: Mai mulţi localnici din comuna Valu lui Traian susțin că angajații primăriei ar împrăștia otravă pe străzi pentru a scăpa de animalele abandonate (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 11 Iul 2016, 14:59
Constanța: Mai mulţi localnici din comuna Valu lui Traian susțin că angajații primăriei ar împrăștia otravă pe străzi pentru a scăpa de animalele abandonate (VIDEO) Foto: cugetliber.ro Eveniment

Mai mulţi localnici din comuna constănțeană Valu lui Traian sunt revoltaţi după ce au găsit în propriile curţi şi pe stradă pungi ticsite cu otravă pentru şobolani, informează B1 TV. Oamenii îi acuză pe angajaţii primăriei că ar împrăştia substanţa mortală pe străzi, pentru a scăpa de animalele abandonate de locuitori. Mai grav, spun ei, este faptul că nu se gândesc nici măcar o clipă că otrava ar putea ajunge în mâna unui copil. Primarul localităţii neagă acuzaţiile.

În zadar a încercat un bărbat să salveze un câine care agoniza în iarbă. Situaţia i-a înfuriat cumplit pe localnici și au sunat imediat la Protecția Animalelor. Un inspector le-a confirmat că substanța cu care a fost otrăvit câinele este una foarte periculoasă.

Localnicii spun că incidentul nu este singular. În pădurea din apropiere ar fi îngropate alte zeci de animale otrăvite. În aceste condiții zona ar reprezenta un focar de infecție, mai ales acum, în toiul verii.

Constanța: Mai mulţi localnici din comuna Valu lui Traian susțin că angajații primăriei ar împrăștia otravă pe străzi pentru a scăpa de animalele abandonate

Citeşte mai multe despre:   caini