Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Contestația privind verdictul de plagiat al tezei de doctorat a lui Victor Ponta, respinsă

Contestația privind verdictul de plagiat al tezei de doctorat a lui Victor Ponta, respinsă

Un articol de: - 26 Iul 2016, 15:17
Contestația privind verdictul de plagiat al tezei de doctorat a lui Victor Ponta, respinsă Foto: ziarulmiza.ro Eveniment

Contestația despusă de fostul premier Victor Ponta în privința verdictului de plagiat pe care l-a primit din partea Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a fost respinsă de membrii Consiliului General al CNATDCU, informează B1 TV.

Săptămâna trecută, Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook că se va adresa și instanțelor pentru a schimba verdictul CNATDCU.

La sfârșitul lunii iunie, comisia care analizează lucrările de doctorat a stabilit că fostul premier a plagiat și că urmează ca Ministerul Educației să îi retragă diploma.

Victor Ponta a negat tot timpul acuzațiile de plagiat, dar la sfârșitul anului 2014 a încercat să renunțe la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003 de către Universitatea București.

Îndrumătorul științific al lui Victor Ponta pentru această teză de doctorat a fost Adrian Năstase, prim-ministru al României la acea dată.

Citeşte mai multe despre:   contestatie,   plagiat,   doctorat,   Victor Ponta,   CNATDCU