Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Control la Teatrul Odeon din Capitală. Dorina Lazăr: Nu sunt împotrivă. Sunt fericită să vină controlul. Nu am nimic de ascuns, eu mă ajung cu banii, nu am nevoie să fur din banii statului

Control la Teatrul Odeon din Capitală. Dorina Lazăr: Nu sunt împotrivă. Sunt fericită să vină controlul. Nu am nimic de ascuns, eu mă ajung cu banii, nu am nevoie să fur din banii statului

Un articol de: - 08 Oct 2015, 16:17
Control la Teatrul Odeon din Capitală. Dorina Lazăr: Nu sunt împotrivă. Sunt fericită să vină controlul. Nu am nimic de ascuns, eu mă ajung cu banii, nu am nevoie să fur din banii statului Foto: aarc.ro Eveniment

Directorul Teatrului Odeon, Dorin Lazăr, a declarat joi că nu se opune unui control al instituției realizat de o comisie de la Primăria Capitalei.

Însă, Lazăr consideră că verificarea a fost pornită din motive subiective de consilierii Mihai Voicu și Gabriel Fătu.

"Nu s-a cerut un control al teatrelor, s-a cerut un control la Teatrul Odeon. (...) Noi nu suntem împotriva controlului la Teatrul Odeon, ba chiar sunt fericită să vină controlul. Evaluarea managerului e una și acest control este altceva. Nu am nimic de ascuns, absolut nimic", a precizat directoarea.

Dorina Lazăr a precizat că solicitările de buget din partea instituției sunt egale cu necesitățile financiare, scrie Agerpres.

"Eu mă ajung cu banii, nu am nevoie să fur din banii statului. (...) Cred că plătim cel mai mic onorariu și la regizori și la scenografi și la actori. Nu știu dacă e bine sau e rău", a subliniat actrița.

Mai mult, rugată să spună "pe scurt" de ce a fost pornit acest control la Odeon de către Mihai Voicu, Dorina Lazăr a declarat: "Că nu i-am angajat nevasta la teatru". "Acum mulți ani, când era domnul Videanu primar, m-a sunat și mi-a zis 'Doamna Lazăr, nu vreau să mă bag (...) dar puteți să vă aplecați puțin asupra unei persoane care vrea să vină la teatru?' 'Să vină'. A venit, am vorbit. (...) N-am vrut să spun asta, dar... nu poți să taci așa, la infinit. Am tăcut atât de mult în toate scandalurile astea".

Ea a amintit că Gabriel Fătu i-a reproșat, la un moment dat, că a dat-o afară pe Adriana Trandafir, când aceasta, potrivit Dorinei Lazăr, și-a dat demisia.

"E o demisie, pentru că nu i-am permis să plece în următoarele zile după premiera de la 'Habar n-am' în India, cu Chris Simion, care atunci era soția domnului Fătu", a adăugat Dorina Lazăr.

Citeşte mai multe despre:   control,   evaluare,   Primaria Municipiului Bucuresti