Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Controversă pe tema identității câștigătorului premiului de 4 milioane de euro la Loto. Ieri, un tânăr de 19 ani, astăzi, un pensionar

Controversă pe tema identității câștigătorului premiului de 4 milioane de euro la Loto. Ieri, un tânăr de 19 ani, astăzi, un pensionar

Un articol de: - 02 Aug 2016, 13:36
Controversă pe tema identității câștigătorului premiului de 4 milioane de euro la Loto. Ieri, un tânăr de 19 ani, astăzi, un pensionar Eveniment

Controversă pe tema identității câștigătorului marelui premiu de 4 milioane de euro oferit de Loteria Română la 6 din 49 în cadrul ultimei extrageri.

Duminică, jurnaliștii de la Știrile ProTV anunțau că cel care a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, în urma extragerii de joi, 28 iulie este un gorjean de 19 ani din Motru, care lucrează la o spălătorie auto, iar cel care l-a însoțit la București ca să intre în posesia premiului cel mare este chiar șeful lui.

Cu toate acestea, marți, 2 august, jurnaliștii de la News.ro, citând Loteria Română, anunță că marele câștigător este, de fapt, un pensionar din aceeași localitate, Motru, care, în cursul zilei de luni, și-a revendicat premiul.

”Întrebat fiind care a fost prima reacţie când şi-a dat seama că este câştigător, ne-a răspuns ferm că i s-a părut ceva normal după 50 de ani de participare constantă la joc”, potrivit unui comunicat oficial al Loteriei Române.

Premiul este unul de categoria I, în valoare de 17.723.482,04 lei (aproximativ 4 milioane de euro - n.r.), anunţă Loteria Română. Biletul norocos a fost jucat la agenția 18-005 din Motru, judeţul Gorj. Biletul a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o varianta la Noroc, prețul acestuia fiind de doar 7,3 lei.

 

Citeşte mai multe despre:   Loteria Romana