Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Contul de YouTube al Senatului României ar putea fi închis dacă Diana Șoșoacă continuă să instige anti-mască

Contul de YouTube al Senatului României ar putea fi închis dacă Diana Șoșoacă continuă să instige anti-mască

Un articol de: Beatris Ionita - 13 Apr 2021, 17:59
Contul de YouTube al Senatului României ar putea fi închis dacă Diana Șoșoacă continuă să instige anti-mască foto: Inquam Photos / George Călin Eveniment

YouTube a transmis un avertisment potrivit căruia contul Senatului României ar putea fi închis dacă Diana Șoșoacă continuă să transmită mesaje care instigă la încălcarea restricțiilor legate de pandemie și în special la nepurtării măștii, a transmis preşedinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei. YouTube a ștes deja înregistrările video în care Diana Şoşoacă derapează. 

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. (...) Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului. A fost un termen scurt, acordat de ei, cu titlu de preaviz. S-a explicat şi motivul pentru care vor fi şterse şi că repetarea postării pe canalul YouTube a acestor mesaje video, care instigă la nepurtarea măştii, vor fi interzise cu desăvârşire, inclusiv pagina Senatului, dacă nu se va conforma”, a precizat Iulia Scântei, informează Agerpres.
Potrivit acesteia, Comisia juridică a Senatului a fost pusă în imposibilitatea de a ţine şedinţa în care să analizeze comportamentul Dianei Şoşoacă, conform solicitării Biroului permanent, care a dat curs unei cereri a Grupului parlamentar PNL.

Marţi, Comisia juridică a Senatului a suspendat dezbaterea sesizării grupului PNL prin care se solicita analizarea „derapajelor” de comportament ale senatoarei. Şoşoacă a venit la audierea din cadrul Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască transparentă, de plastic. La intrare, Iulia Scântei a încercat să o oprească pentru că nu purta o mască de protecţie conformă. În pofida acestui avertisment, Şoşoacă a intrat în sală de două ori și s-a plâns în continuu de obligația de a rămâne cu masca pe față. 

 

Citeşte mai multe despre:   Diana Sosoaca,   cont Youtube închis,   Senatul Romaniei ,   mesaje anti-mască