Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Convorbire telefonică între Cristian Cioacă și vărul său: Eu vreau să ies din asta, e omor calificat (VIDEO)

Convorbire telefonică între Cristian Cioacă și vărul său: Eu vreau să ies din asta, e omor calificat (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 31 Aug 2013, 19:50
Convorbire telefonică între Cristian Cioacă și vărul său: Eu vreau să ies din asta, e omor calificat (VIDEO) Eveniment

Fostul poliţist, Cristian Cioacă, nu a reuşit să pară la fel de nepăsător şi în discuţiile private despre dispariţia Elodiei, aşa cum a făcut-o în public, în special în faţa presei. Cel puţin asta reiese din stenograma unei convorbiri telefonice între Cioacă şi vărul său, SPP-istul Gheorghe Cioacă, obţinută de ziarul Ring. În plus, Cioacă ar fi fost dispus să dea orice sumă

În stenograma din 2007, Cristian Cioacă era ferm convins că nu mai este interceptat. Fostul poliţist îi spune, la un moment dat, vărului său, SPP-istul Gheorghe Cioacă, că nu este interesat de presupusele infidelităţi ale Elodiei.

”Gheorghe Cioacă: Dă-l, mă, dracu' că nu-i niciun omor calificat!

Cristian Cioacă: Ştiu, Gică, dar eu vreau să vorbesc cu omul.

Gheorghe Cioacă: Băi, tu, în momentul în care i-ai spus Elodiei că ai scos nu ştiu ce din calculator, că ar fi dovezi despre ea sau dracu' ştie cum v-aţi certat acolo-şa, mă înţelegi, ea a intrat în panică.

Cristian Cioacă: Nici nu mă interesează."

Fostul poliţist îi mărturiseşte vărului său că este dispus să ofere orice pentru a scăpa basma curată din acest dosar.

"Eu vreau să ies din asta băi Gică, e omor calificat, mă! Le dau tot ce vor ei! Da' să mă scoată din asta!", spunea la momentul respectiv fostul polițist.

Recent, Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a respins recursul lui Cristian Cioacă împotriva deciziei Curţii de Apel Piteşti prin care a fost menţinută măsura arestării preventive a acestuia. El va fi judecat în continuare în arest.Fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare de Tribunalul Argeş.

Cristian Cioacă: Eu vreau să ies din asta, e omor calificat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Cristian Cioacă