Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Militarii care participau la un exercițiu NATO în Fetești AU GREȘIT coordonatele și au intrat pe un OGOR privat: 'Am făcut semne cu mâna, am fost în apropierea tancurilor, dar ne-au ignorat. Intrau din floare soarelui în porumb, apoi în grâu' (VIDEO)

Militarii care participau la un exercițiu NATO în Fetești AU GREȘIT coordonatele și au intrat pe un OGOR privat: 'Am făcut semne cu mâna, am fost în apropierea tancurilor, dar ne-au ignorat. Intrau din floare soarelui în porumb, apoi în grâu' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Iun 2019, 16:37
Militarii care participau la un exercițiu NATO în Fetești AU GREȘIT coordonatele și au intrat pe un OGOR privat: 'Am făcut semne cu mâna, am fost în apropierea tancurilor, dar ne-au ignorat. Intrau din floare soarelui în porumb, apoi în grâu' (VIDEO) Eveniment

În această perioadă se desfășoară ample exerciții ale trupelor NATO în România.

În acest context, la punctul de control de la Fetești a avut loc un incident care a provocat un adevărat haos. Militarii au greșit coordonatele și au intrat cu tancurile pe terenul unui agricultor.

Incidentul haotic a provocat panică. Oamenii s-au dus printre tancuri, dar soldații și-au văzut în continuare de exercițiu. Când au înceut să tragă cu gloanțe oarbe, muncitorii de la stația de taxare de la Fetești fugind din zonă.

Păgubitul, inginerul Liviu Mereuță, a declarat pentru B1 TV întreg incidentul. Agricultorul spune că a fost sunat ulterior de o persoană necunoscută care i-a spus că va fi despăgubit.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"În jurul orei 13.30, în timp ce eram la recoltat la cultura de orz, în apropierea noastră, într-o zonă recoltată cu porumb și florea soarelui, am auzit bubuituri și semnalizări de fum, crezând că a luat foc. Ne-am deplasat repede și acolo am dat peste mașinile Armatei, care făceau un exercițiu în interiorul culturii noastre.

Nu știam că e un exercițiu NATO. Oamenii au intrat în panică. Noi nu am fost anunțați de nicio autoritate.

Noi am intrat în zonă, între tancuri, dar nu ne-au băgat în seamă, ne-au sfidat. Ei și-au continuat exercițiul. Intrau din floare soarelui în porumb, apoi în grâu.Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Am făcut semne cu mâna, am fost în apropierea tancurilor, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă.

Noi am făcut un apel la 112. Am intrat în panică. Unii oameni au plecat de pe câmp de frică.

Poliția a reacționat pașnic, nu păreau impacientați.

Ulterior am primit un apel telefonic de la o persoană, în timp ce eu mă feream de tancuri să nu de apeste mine, care a spus că vom lua legătura și că vom fi despăgubiți.

Nu știu cu cine ne va despăgubi. A fost ceva verbal.

În jurul orei 17.00 au plecat de pe câmp. În acest timp, ei au făcut operațiunile, iar noi printre ei, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă", a declarat Liviu Mereuță pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

ȘOC LA PRO TV! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! "S-A SINUCIS CU O STICLĂ!" IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Ulterior, a venit poliția, iar cei care desfășurau exercițiul ar fi recunoscut că s-au greșit coordonatele și sunt pe un câmp greșit, însă nu mai au ce să mai facă.

BOMBĂ MONDENĂ! EA E FIICA SECRETĂ A ANDREEI MARIN! ȘTEFAN BĂNICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! ABIA ACUM S-A AFLAT (GALERIE FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Fetești