Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz ŞOCANT într-o grădiniţă din Focşani: Educatoarea a AGRESAT un băieţel de trei ani. ”Copilul este traumatizat"

Caz ŞOCANT într-o grădiniţă din Focşani: Educatoarea a AGRESAT un băieţel de trei ani. ”Copilul este traumatizat"

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 16:42
Caz ŞOCANT într-o grădiniţă din Focşani: Educatoarea a AGRESAT un băieţel de trei ani. ”Copilul este traumatizat" Eveniment

Un copil de trei ani a fost strâns de gât şi l-a lovit de mai multe ori de educatoarea sa, în timp ce se afla la grădiniţă. Femeie este acuzată de părinţii copilului, care au şi depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, că l-a tratat copilul într-un mod brutal.

Atunci când au întrebat mai mulţi angajaţi de ce copilul lor are vânătăi, aceştia au susţinut că băiatul s-ar fi lovit în timp ce a intrat sub o masă.

În schimb, copilul le-a spus părinţilor săi că o educatoare l-a strâns de organele genitale fiindcă nu a vrut să meargă la toaletă înainte de somnul de prânz, informează Realitatea.net. 

”Copilul este traumatizat, a avut trei nopţi în care a plâns şi nu a dormit, nu am vrut să ajungem aici. Copilul este acum la o grădiniţă privată, suntem dezamăgiţi de instituţiile de stat”, a spus mama copilului, Alexandra Voicu.

Reprezentanţii grădiniţei au transmis că în grădiniţă are loc o anchetă internă. 

„Să lăsăm Parchetul să-şi facă treaba. Există o sesizare, în termen de 30 de zile sau 45, depinde de gravitatea faptei, se va lua o hotărâre. Doamna educatoare are testarea psihologică, ultima făcută în septembrie, ea vine în continuare la grădiniţă. Nu pot eu să mă pronunţ pentru că fiecare cuvânt se interpretează.

Se face o inspecţie în unitate, există o comisie de etică şi va analiza cazul. Învăţătoarea este aici din septembrie, este calificată”, a declarat educatoarea coordonatoare a grădiniţei în cauză, Mărioara Cherciu.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Focsani