Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Corina Chiriac: „Când se întoarce arătura, pământul de dedesubt îngroapă iarba de deasupra"

Corina Chiriac: „Când se întoarce arătura, pământul de dedesubt îngroapă iarba de deasupra"

Un articol de: - 11 Mai 2011, 23:10
Corina Chiriac: „Când se întoarce arătura, pământul de dedesubt îngroapă iarba de deasupra" Eveniment

Invitatați la Evenimentul Zilei, de miercuri, îndrăgita cântăreață de muzică ușoară Corina Chiriac și interpretul Petrică Geambașu au stat de vorbă cu gazdele emisiunii, Robert Turcescu și Ion Cristoiu, despre muzica de astăzi, cea de ieri din perspectiva artistului dar și a omului de spirit.

Corina Chiriac a povestit amuzată că după ’89 a avut o perioadă în care a înghițit o perioadă comparația generației sale de cântăreți cu o un niște “dinozauri’, dar că în final a realizat că și în cazul fosilelor se plătește bilet, dacă vrei să le vezi la muzeu. Despre calitatea muzicienilor care au acaparat scena românească imediat după revoluție Chiriac a comparat plastic fenomenul cu arătura de primăvară, respectiv cu „pământul din brazdă” care este rostogolit și înghite iarba verde.

„Când se întoarce arătura, vine pământul de dedesubt care îngroapă iarba de deasupra. Când am fost acuzați că suntem dinozauri, am înghițit chestia asta vreo 8 ani, m-am îngrășat am căzut în depresie, am vrut să mă retrag la mânăstire etc. După aia mi-a revenit umorul într-o zi și am spus ca să vezi un dinozaur, la muzeu, plătești bilet” a povestit amuzată celebra interpretă.

Corina Chiriac: Dacă vrei să vezi dinozauri plătești bilet


Ion Cristoiu a declanșat un moment amuzant când și-a amintit melodia favorită din epoca comunistă, iar Robert Turcescu a fredonat câteva acorduri din melodia “Macarale”.

Robert Turcescu interpretează șlagărul "Macarale"

Citeşte mai multe despre:   Evenimentul Zilei,   Ion Cristoiu,   Robert Turcescu,   muzica,   revolutie