Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Laura Codruța Kovesi: Nu cred că avem de-a face cu un spionaj. Spionii proști sunt doar în filmele pentru copii (VIDEO)

Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Laura Codruța Kovesi: Nu cred că avem de-a face cu un spionaj. Spionii proști sunt doar în filmele pentru copii (VIDEO)

Un articol de: - 10 Apr 2016, 22:14
Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Laura Codruța Kovesi: Nu cred că avem de-a face cu un spionaj. Spionii proști sunt doar în filmele pentru copii (VIDEO) Eveniment

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii Om la Om de la postul de televiziune B1 TV, a vorbit cu invitații săi, scriitorul, istoricul şi jurnalistul Stelian Tănase şi directorul cotidianul.ro, jurnalistul Cornel Nistorescu despre declarațiile șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Aceasta susține că a fost spionată de către câteva persoane.

"A fost sau n-a fost?" i-a întrebat jurnalistul Sorin Avram pe cei invitați în platoul emisiunii. Cornel Nistorescu a spus că acesta nu ar putea fi văzut ca spionaj, atunci "când (n.r. "spionul") a întrebat de adresa de mail".

"De unde să fie domne' de la Mossad? Nu se poate... Orice om poate să întrebe de adresa de mail. I-a și reținut pe ăștia. Nu au nicio legătură cu Mossadul. Și asta s-a umflat.. <> Terminați cu prostiile. Astea nu sunt spionaje", a încheiat Cornel Nistorescu.

Cornel Nistorescu, în emisiunea Om la Om, despre Laura Codruța Kovesi: Nu cred că avem de-a face cu un spionaj. Spionii proști sunt doar în filmele pentru copii

Cel de-al doilea invitat, Stelian Tănase a spus că aceste lucruri puteai fi făcute din Israel direct, nefiind nevoie de cei doi, prezenți în România.
"Numele de care se leagă acest lucru, bănuiala spre care se duce, este vorba de persoane investigate de către DNA. Legătura este cu filiera Israel. Ori pe această filieră, se află oameni importanți, cu afaceri uriașe. Tot aici a apărut și numele lui Beny Steinmet. Acesta Beny Steinmet, care are o avere uriașă, care are afaceri peste tot, și în minerit, la Roșia Montană, și este legat și de Panama Papers, poate fi implicat în acest caz", a mai spus Stelian Tănase.

Cornel Nistorescu a contrazis spusele din presă. El a afirmat că aceasta ar putea fi o diversiune pentru a crește imaginea șefei DNA.

"Dar dacă se vrea ridicarea Laurei Codruța Kovesi?! Teoria mea este că nu avem de-a face cu un spionaj. Nu există spioni proști. Spionii proști sunt doar în filmele pentru copii"

DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Citeşte mai multe despre:   Stelian Tanase,   Laura Codruţa Kovesi,   Israel