Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Corneliu Vadim Tudor a cerut eliberarea lui Gigi Becali în Parlamentul European: „Justiţia din România e oaia neagră a Europei”

Corneliu Vadim Tudor a cerut eliberarea lui Gigi Becali în Parlamentul European: „Justiţia din România e oaia neagră a Europei”

Un articol de: B1 TV - 12 Sep 2013, 17:38
Corneliu Vadim Tudor a cerut eliberarea lui Gigi Becali în Parlamentul European: „Justiţia din România e oaia neagră a Europei” Eveniment

Gigi Becali este condamnat pe nedrept, a declarat Corneliu Vadim Tudor la Strasbourg, în faţa colegilor europarlamentari. Pe de altă parte, presa germană a prezentat o altă faţă a latifundiarului din Pipera. Publicaţia Der Westen spune despre Becali că este un fel de Berlusconi de România.

„Europa îl cunoaşte pe fostul nostru coleg George Becali mai mult în calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Ei, bine, acest om a fost arestat şi condamnat, în mod samavolnic, în nişte dosare inventate! De ce? Foarte simplu: cineva a vrut să pună mîna, în scop electoral, pe echipa Steaua! (...) Sufletul şi finanţatorul Stelei e în temniţă, complet nevinovat, el fiind împiedicat să se ocupe de această campanie! Iată unul dintre motivele pentru care Justiţia din România e „oaia neagră" a Europei. (...)Tratamentul care i se aplică în închisoare e sub-uman. Ce ruşine! Free George Becali! ”, a spus Vadim Tudor în Parlamentul European

În schimb, presa germană îl prezintă pe Becali ca pe un "fost cioban, un Berlusconi de România".

„Omul, un fel de Berlusconi al României - politician și om de afaceri - este unul dintre cele mai colorate personaje din societatea bucureșteană. Se consideră salvatorul natiunii iar din cauza chemării divine pe care o clamează este neînduplecat în decizii. A investit milioane în Steaua și mulți susțin că fără banii lui echipa ar fi ajuns în Liga a treia. Totuși, ambițiile internaționale ale clubului au fost la un pas de a fi spulberate în această vară, când o suspendare a fost evitată în ultima clipă la UEFA”, scrie Der Westen.

Mai mult, publicaţia germană notează că Gigi Becali se trage dintr-o familie de ciobani și a făcut milioane dupa 1989 din speculații imobiliare și magazine cu marfă de import.

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   Gigi Becali,   Parlamentul European