Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare

Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare

Un articol de: B1 TV - 09 Sep 2013, 13:01
Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare Eveniment

Corneliu Vadim Tudor e bun de plată. Consiliul Naţional Antidiscriminare l-a amendat cu trei mii de lei pentru jignirile aduse fostei sale colege de partid, Anca Cârcu. Fostul preşedinte al PRM a fost sancţionat pentru încălcarea demnităţii umane, în două emisiuni televizate, unde cei doi au avut mai multe schimburi de replici acide.

„Prin comportamentul său a încălcat demnitatea umanaă a petenței, creând o atmosferă degradantă, umilitoare faţă de aceasta pe criterul de gen şi pe criterul etnic. Urmează ca deciziile să fie motivate şi comunicate părţilor în termenul legal”, a precizat președinteel CNCD, Csaba Asztalos.

„Nu e importantă suma, e importantă ruşinea că a fost amendat. Se zice că buturtuga mica răstoarnă carul mare. Am văzut cu toții că unde este inteligenţă, este şi prostie, cu carul.

Anca Cârcu i-a deschis şi proces fostului său şef, tot pentru jignirile aduse. A cerut daune morale de o sută de mii de euro şi are termen luna viitoare. Până atunci, Corneliu Vadim Tudor are timp să se hotărască dacă atacă în instanţă hotărârea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

 

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor