Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Corneliu Vadim Tudor, condus pe ultimul drum. Sute de oameni au stat peste noapte la căpătâiul "Tribunului": Un astfel de om se naște la 100 de ani (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor, condus pe ultimul drum. Sute de oameni au stat peste noapte la căpătâiul "Tribunului": Un astfel de om se naște la 100 de ani (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 17 Sep 2015, 09:22
Corneliu Vadim Tudor, condus pe ultimul drum. Sute de oameni au stat peste noapte la căpătâiul "Tribunului": Un astfel de om se naște la 100 de ani (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Corneliu Vadim Tudor a fost condus joi pe ultimul drum, după ce miercuri noapte sute de oameni au stat la căpătâiul acestuia, anunță B1 TV.

Tribunul a fost înmormântat cu onoruri militare în cimitirul din Ghencea, lângă părinţii săi, în cavoul deţinut de familie.

Slujba de la biserica Sf. Gheorghe, unde a fost depus trupul fostului parlamentar, a început la ora 10.00 și a fost ținută de 18 preoți.

Sute de coroane de flori au fost duse la cimitir.

Atât oameni care l-au cunoscut pe "Tribun", cât și cei care nu îi știau personal, dar îl cunoșteau de la televizor, au venit să-l conducă pe ultimul drum.

"Un patriot, o enciclopedie. Mai avea multe de spus. Un astfel de om se naște la 100 de ani, poate", a spus un cetățean despre Vadim Tudor.

"Îmi pare enorm de rău. Nu am cuvinte să vorbesc. Nu am dormit o noapte când am aflat, în noaptea aia de luni (n.r. când a murit Vadim). Durere mare", a precizat un alt cetățean, care spune că nu l-a cunoscut personal pe "Tribun".

Corneliu Vadim Tudor, condus pe ultimul drum


Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor