Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CORONAVIRUS. Autoritățile au raportat alte 17 decese. Bilanțul victimelor a ajuns la 246

CORONAVIRUS. Autoritățile au raportat alte 17 decese. Bilanțul victimelor a ajuns la 246

Un articol de: Vladimir Ionescu - 09 Apr 2020, 18:28
CORONAVIRUS. Autoritățile au raportat alte 17 decese. Bilanțul victimelor a ajuns la 246 Foto: Hepta.ro Eveniment

Autoritățile române au raportat, joi seară, alte 17 decese printre pacienții infectați cu coronavirus, astfel că bilanțul național a urcat la 246 de victime. Ultimele fatalități se referă la pacienți care proveneau din Suceava (6), București (2), Timiș (2), Covasna (2), Galați (2), Vrancea, Bistrița-Năsăud și Hunedoara.
 

Cu încă 17 victime, bilanțul deceselor a urcat la 246

 

Deces 230: Bărbat, 83 de ani din județul Hunedoara. Data debut: 29 martie. Internat în Secția de Boli infecțioase a Spitalului Municipal Hunedoara pe 31 martie. Recoltat pe 31 martie, confirmat pe 3 aprilie în laboratorul UMF. Transferat la Spitalul Județean de Urgență Deva - Secția Boli Infecțioase pe 5 aprilie. Decedat pe 9 aprilie. 

Deces 231: Barbat, 57 de ani din județul Suceava. Internat pe 1 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava - Secția Cardiologie. 
Recoltat pe 24 martie, confirmat pe 26.03.2020 în INBI Balș. Decedat pe 09 aprilie. 

Deces 232: Bărbat, 59 ani din județul Suceava. Internat pe 12 ianuarie în Spitalul Județean de Urgență Suceava-Secția Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicanta anterioara. Recoltat pe 25 martie, confirmat pe 30 martie în Institutul Regional de Oncologie Iași. Decedat pe 9 aprilie. 

Deces 233: Femeie, 56 ani din județul Suceava. Internata în Spitalul Județean de Urgență Suceava - Secția Ortopedie pe 19 martie, cu Coxartroză. Gonartroză. Astm bronșic. Recoltat pe 24 martie, confirmată pe 27 martie, în Institutul Regional de Oncologie Iași. 
Decedată pe 9 aprilie

Deces 234: Bărbat, 56 ani din județul Bistrița-Năsăud. Revenit din Italia pe 10 martie, aflat în auto-izolare la domiciliu până pe 24.03.2020. Internat pe 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița -Secția Boli Infecțioase, cu febra, tuse, astenie, dispnee, mialgii. Diagnostic de internare: Suspect COVID-19. Diabet zaharat tip I, HTA stadiul I. Recoltat pe 5 aprilie, confirmat pe 6 aprilie în laboratorul UMF Cluj. CT cu modificari pulmonare "sugestive" pentru COVID-19. Decedat pe 8 aprilie cu diagnostic de deces Bronhopneumonie COVID-19. Diabet zaharat tip I.

Deces 235: Bărbat, 71 ani din județul Suceava. Internat în Spitalul Județean Suceava – Secția Pneumologie pe 3 aprilie.
Recoltat pe 5 aprilie, confirmat pe 8 aprilie. Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale pre-existente: HTA. AVC. Hemipareză. Guta. Diabet zaharat tip II complicat. Anevrism de artera bazilara. Tromboflebita. Obezitate.

Deces 236: Bărbat, 47 ani din județul Suceava. Internat în Spitalul Județean Suceava pe 3 aprilie. Recoltat pe 3 aprilie, confirmat pe 8 aprilie. Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale pre-existente: HTA. Hipoacuzie. 

Deces 237: Bărbat, 72 ani din județul Suceava. A fost internat în Spitalul Județean Suceava-Sectia Îngrijiri paliative, de unde a fost transferat în Sectia Cardiologie-ATI pe 4 aprilie, din cauza unui Infarct miocardic acut. Recoltat pe 01.04.2020., confirmat pe 6 aprilie.  Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale pre-existente Diabet zaharat tip II. 

 Deces 238: Femeie, 67 ani din județul Timiș. Internată pe 8 aprilie în Spitalul Județean Timișoara-Secția Cardiologie-ATI cu tuse, dispnee și  Infarct miocardic masiv recent. Edem pulmonar acut. Obezitate gr.II. Recoltat pe 8 aprilie, confirmată pe 8 aprilie cand a fost transferată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara – Secția ATI, unde a fost intubată. Decedata pe 9 aprilie. 

Deces 239: Femeie, 78 ani, din județul Covasna. Internată în Spitalul Județean Sf.Gheorghe pe 6 aprilie, cu Insuficiență cardiacă si respiratorie acută. Decedata pe 6 aprilie. Recoltate fragmente necroptice de pulmon pe 7 aprilie, confirmată pe 9 aprilie.
Contact cu fiica, asimptomatică, la randul ei contact cu alt caz. 

Deces 240: Bărbat, 49 ani din județul Covasna. Internat pe 4 aprilie în Spitalul Județean Sf.Gheorghe cu stare generală alterată. Recoltat pe 7 aprilie, confirmat pe 9 aprilie. Decedat pe 7 aprilie. Condiții medicale pre-existente: Transplant renal.

Deces 241: Femeie, 69 ani din București. Internată în  Spitalul Universitar București în perioada 20 - 23 martie pentru afecțiuni cardiace, revine în spital pe data de 6 aprilie pentru dispnee. Se recoltează probe pentru COVID-19 în 6 aprilie. Rezultat pozitiv în 6 aprilie, transfer în Spital Colentina. Data deces: 9 aprilie. Comorbidități: Boala ischemica cronica, Valvulopatie mitrala, Hipertensiune pulmonara secundara, Diabet zaharat tip II, Insuficienta venoasa cronica, Tulburare neuro-cognitiva.

Deces 242: Femeie, 72 ani din București. Pacientă cu insuficiență renală cronică dializată în centru de dializă. Confirmată cu COVID-19 în 25 martie. Decedată în 6 aprilie. 

Deces 243: Femeie, 63 ani din județul Vrancea. Internată în 31 martie în Spitalul Județean Focșani-ATI intubată și ventilată mecanic.
Confirmată în 1 aprilie. Decedată în 3 aprilie. Comorbidități: Diabet zaharat tip II, HTA, Hipotiroidie, Insuficienta hipofizara.

Deces 244: Femeie, 62 de ani din județul Galați. Internată în secția medicală a Spitalului județean Galați, cu stare confuzională și infecție urinară, în data de 27 martie și transferată în data de 30 martie în secția ATI. Confirmată în 31 martie. Decedat pe 7 aprilie.
Comorbidități: AVC sechelar. 

Deces 245: Femeie, 81 de ani din județul Galați. Internată în Spitalul de Boli Infectioase Galați, dificultăți de respiratie  in data de 4 aprilie si transferat în aceeași zi în secția ATI a Spitalului județean Galați. Confirmat în 03.04.2020. Decedat pe 7 aprilie. Comorbidități: demență. Pacienta în instituție de îngrijire pentru bătrâni în care sunt cazuri confirmate COVID-19. 

Deces 246: Bărbat, 71 ani din județul Timiș. Internat în Spitalul Clinic Municipal Timișoara - Secția Medicală în perioada 29 martie - 3 aprilie. Recoltat pentru COVID-19 în 2 aprilie. Rezultat pozitiv în data de 3 aprilie. Transfer la  Spital Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara-ATI, intubat și ventilat mecanic.  Decedat în data de 9 aprilie. Comorbidități: HTA.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ CU VICTIMELE COVID-19 DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE


România, peste 5.000 de cazuri de infecție cu coronavirus

 

Potrivit celor mai recente date, până în prezent autoritățile au confirmat la nivel național 5.202 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 441 diagnosticate doar între ultimele două raportări. Dacă 647 de persoane au fost declarate vindecate și externate, alte 178 sunt internate în secțiile de Terapie Intensivă din țară.

Citeşte mai multe despre:   coronavirus