Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CORONAVIRUS | CFR Călători anunță măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei (VIDEO)

CORONAVIRUS | CFR Călători anunță măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 27 Feb 2020, 09:00
Eveniment

Coronavirusul i-a pus pe jar și pe angajații din zona transporturilor feroviare. Măsuri suplimentare de dezinfecție au fost anunţate de directorul general al CFR Călători, Dan Costescu, pentru trenurile companiei, în încercarea de opri răspândirea virusului. Costescu a anunţat că măsurile sunt preventive şi nu trebuie să stârnească niciun fel de panică, informează B1 TV. 

Toate trenurile CFR Călători care ies din revizie sunt curăţate şi dezinfectate, iar pentru trenurile internaţionale au fost luate măsuri speciale. În punctele de intrare în ţară s-a făcut dezinfecţie suplimentară la capetele vagonului, la toalete şi la elementele care sunt atinse, respectiv clanţe, cotiere, măsuţe şi barele de urcat în tren.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Aceste măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei au fost anunţate de Directorul general al CFR Călători, Dan Costescu, în încercarea de opri răspândirea coronavirusului.

Măsurile se adaugă dezinfecției la care trenurile CFR sunt supuse în mod obișnuit.

Aceste măsuri sunt preventive. De asemenea, Dan Costescu a declarat că exista şi instrucţiuni în toate vagoanele trenurilor CFR Călători, iar călătorii primesc şi fluturaşi cu instrucţiunile respective. 

Citeşte mai multe despre:   CFR calatori