Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CORONAVIRUS | Parcurile din Sectorul 4 s-au deschis în condiții de maximă siguranță

CORONAVIRUS | Parcurile din Sectorul 4 s-au deschis în condiții de maximă siguranță

Un articol de: Traian Avarvarei - 16 Mai 2020, 12:26
CORONAVIRUS | Parcurile din Sectorul 4 s-au deschis în condiții de maximă siguranță Eveniment

Parcurile din Sectorul 4 al Capitalei au fost deschise vineri dimineață în condiții de maximă siguranță, odată cu instituirea stării de alertă în România și relaxarea unora dintre restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus

”Astfel, cei care vor alege să-și petreacă weekend ul în aer liber, se pot plimba în cele două parcuri aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4, (Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor) respectând, în continuare, regulile în vigoare, mai exact distanța de 1,5 – 2 metri față de celelalte persoane și socializarea în grupuri mici”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4. De asemenea, odată cu ridicarea restricțiilor, este permis și accesul la plaja publică ecologică amenajată în Orășelul Copiilor.

Edilul Daniel Băluță a dispus ca toate parcurile să fie igienizate încă o dată, înainte de redeschiderea acestora.

”Astfel, peste 100 de angajați ai ADP au intervenit cu atomizoare pentru a igieniza aleile, zonele verzi și mobilierul urban. S-a utilizat peroxidul de hidrogen, o substanța nepoluantă”, a mai transmis instituția.

Pentru ca regulile de distanțare socială să fie respectate, autoritățile au luat decizia suplimentării efectivelor de ordine publică ale Poliției Locale Sector 4, agenții locali urmând să patruleze în permanență în parcurile aflate în administare.

Totodată, pentru a putea acoperi mult mai rapid suprafața parcurilor din sector, polițiștii vor avea în dotare 8 mașini electrice precum și 10 trotinete electrice.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sectorului 4,   Daniel Baluta,   coronavirus