Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal. Marius Ghilezan: Mulți monarhiști speră că se va organiza în viitor referendumul privind forma de guvernământ (VIDEO)

Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal. Marius Ghilezan: Mulți monarhiști speră că se va organiza în viitor referendumul privind forma de guvernământ (VIDEO)

Un articol de: - 10 Aug 2016, 20:40
Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal. Marius Ghilezan: Mulți monarhiști speră că se va organiza în viitor referendumul privind forma de guvernământ (VIDEO) Eveniment

Cortegiul funerar al Reginei Ana a fost readus în București și va fi depus în Sala Tronului din Palatul Regal de pe Calea Victoriei, informează B1 TV. Joi și vineri, între orele 8,00 — 22,00, toți cei care vor dori să depună flori și să se închine la catafalcul Reginei Ana vor putea veni la Palatul Regal.

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, a susținut pentru B1 TV că, acum, mulți monarhiști speră că se va organiza în viitor referendumul privind forma de guvernământ a statului, astfel încât românii să poată alege între monarhie și republică.

”Ne bucură că autoritățile republicane au venit și s-au închinat în templul Dinastiei române. Faptul că avem un președinte care apreciază Casa Regală și un prim-ministru asemenea e un semn de bună înțelegere și mulți monarhiști speră că se poate face pasul, în viitor, de organizare a referendumului privind forma de guvernământ a statului. Poate e cazul după aceste zile să se discute ce va urma”, a susținut Ghilezan.

Întrebat dacă această recunoaștere este una tardivă, jurnalistul a răspuns: ”sigur că e, că românii sunt excepționali la parastase, mai greu la construcții”.

”E mai puțin important dacă va avea funeralii naționale. Important e că omul simplu a redescoperit simbolul Coroanei, dinastia română, că toate televiziunile vorbesc despre Regina Ana și faptul că orice om simplu are un gând pios față de Regină e maxima victorie a Reginei după moarte”, a mai precizat Marius Ghilezan.

Înmormântarea Reginei va avea loc sâmbătă, la ora 15.00, la Curtea de Argeș.

Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   regina ana,   referendum,   inmormantare