Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Corupția Ucide a demarat campania "NE-AM FI DORIT UN TUDOREL..."

Corupția Ucide a demarat campania "NE-AM FI DORIT UN TUDOREL..."

Un articol de: - 01 Mar 2018, 11:10
Corupția Ucide a demarat campania "NE-AM FI DORIT UN TUDOREL..." Eveniment

Corupția Ucide demarează o nouă campanie de responsabilitate socială punând accent pe necesitatea eticii şi profesionalismului în rândul funcţionarilor publici, cu predilecţie în sistemul de sănătate.

"Este o campanie de conștientizare și informare asupra diferențelor între prioritățile guvernării ALDE-PSD și a intereselor românului cinstit, simplu, onest.

Sincer, nu, nu ne-am dori încă un Tudorel, ne dorim experți, cu etică, responsabilitate și profesionalism, asta vrem la conducerea statului.", se arată în primul mesaj transmis de Corupția Ucide.

Organizația mai explică: "Începem cu sănătatea, unde corupția din sistemul sanitar face ravagii, România plasându-se pe ultimele lorcuri în ceea ce privește eficacitatea și calitatea actului medical, este fruntașă în ceea ce privește infecțiile intraspitalicești și avem cea mai mare mortalitate infantilă din Europa. Pentru că se fură!
Dar, cu "un Tudorel la sănătate" un profesionist desăvârșit care să vegheze la administrarea corectă, spre binele cetățeanului, a resurselor, dar și care să critice și pedepsească lipsa performanței din sistem, lucrurile ar sta diferit."