Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Corupţia ucide. Este evident în Sănătate". Ministrul Vlad Voiculescu, despre situația din spitale: Până voi pleca va exista un mecanism de prioritizare a investițiilor în instituție (VIDEO)

"Corupţia ucide. Este evident în Sănătate". Ministrul Vlad Voiculescu, despre situația din spitale: Până voi pleca va exista un mecanism de prioritizare a investițiilor în instituție (VIDEO)

Un articol de: - 19 Iul 2016, 12:55
"Corupţia ucide. Este evident în Sănătate". Ministrul Vlad Voiculescu, despre situația din spitale: Până voi pleca va exista un mecanism de prioritizare a investițiilor în instituție (VIDEO) Eveniment

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, marţi, că una dintre prioritățile sale este implementarea unui mecanism de prioritizare a investițiilor, până în acest moment neexistând unul în cadrul ministerului. Acest fapt duce la situaţii în care echipamente sunt cumpărate, dar ies din garanţie până ajung să fie folosite sau nu au personal care să le opereze, explică Voiculescu.

"Corupţia ucide şi acest lucru nu este nicăieri mai evident decât în sănătate. Corupţia slăbeşte societatea nostră în ansamblu şi corupţia slăbeşte statul, iar un stat slab este unul care nu construieşte spitale, nu asigură medicamente, nu asigură salarii decente, nu asigură condiţii decente pentru pacienţi şi pentru medici, nu-şi protejează medicii şi pacienţii de abuzuri", a spus Voiculescu.

"Corupţia ucide". Ministrul Sănătății, despre situația din spitale: Până voi pleca va exista un mecanism care să facă imposibilă cumpărarea unui echipament dacă nu există spaţiul unde să-l montezi şi personalul care să îl opereze după

Ministrul a afirmat că, în acest moment, urmărirea investiţiilor nu se face "în niciun fel" în Sănătate.

"Până voi pleca de la acest minister, va exista un mecanism care să facă imposibilă cumpărarea unui echipament dacă nu există spaţiul unde să-l montezi şi personalul care să îl opereze după", a mai afirmat ministrul Sănătăţii.

 

Citeşte mai multe despre:   ministrul sanatatii,   Vlad Voiculescu,   investitii