Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cozi la Institutul Cantacuzino pentru noul supliment alimentar OROSTIM-HV

Cozi la Institutul Cantacuzino pentru noul supliment alimentar OROSTIM-HV

Un articol de: George Lupu - 02 Dec 2020, 11:21
Cozi la Institutul Cantacuzino pentru noul supliment alimentar OROSTIM-HV Eveniment

După ce Institutul Cantacuzino a pus începând de miercuri în vânzare suplimentul alimentar OROSTIM-HV, mai multe persoane s-au așezat la coadă de la primele ore ale dimineții.

 

Cozi la Institutul Cantacuzino pentru noul supliment alimentar

 

Românii s-au grăbit să cumpere noul supliment alimentar creat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, în speranța că acesta poate să ducă la creșterea imunității în contextul pandemiei și al sezonului gripal.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

OROSTIM-HV se poate achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

Prețurile pentru noul medicament anunțat de Institut sunt următoarele:  OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei; OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei; OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei; OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei.

Premierul Ludovic Orban a spus că lansarea noului medicament este meritul MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru acest supliment.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

”Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Aest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului. Pentru noi Instititutul Cantacizino reprezezintă o instituție fundamentală în cercetarea medicală româneacă, o instituție pe care o vom sprijini, o instituție pentru care vom încerca să asigurăm finanțări serioase pentru atingerea obiectivelor ambițioase stabilite de conducerea institutului”, spune Ludovic Orban

 

Cum contribuie medicamentul la combaterea răcelilor

 

Reprezentanții Institutului au explicat cum poate noul supliment să contribuie la combaterea răcelilor în sezonul rece:

„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, a spus Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului.

Suplimentul va fi disponibil în farmacii din data de 2 decembrie 2020.

„Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoale de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentuleste de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino.

Citeşte mai multe despre:   Institutul Cantacuzino