Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Botoşani. NU fotograful ar fi ucis-o pe Petronela, ci el doar şi-a asumat vina. Cine ar fi, de fapt, ADEVĂRATUL criminal

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Botoşani. NU fotograful ar fi ucis-o pe Petronela, ci el doar şi-a asumat vina. Cine ar fi, de fapt, ADEVĂRATUL criminal

Un articol de: - 28 Apr 2018, 18:14
Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Botoşani. NU fotograful ar fi ucis-o pe Petronela, ci el doar şi-a asumat vina. Cine ar fi, de fapt, ADEVĂRATUL criminal Eveniment

Jurnaliştii de la "Acces Direct" au stat de vorbă cu cel mai bun prieten al fotografului acuzat de moartea Petronelei, tânăra găsită moartă într-o pădure din Botoşani, conform spynews.ro.

Prietenul fotografului susține că în oraş se vorbeşte că, de fapt, Petronela a fost ucisă cu sânge rece chiar de iubita lui Ionel Bogdan, nu de tânăr, așa cum se crede în acest moment, iar el ar fi luat asupra sa întreaga vină.

"Încă nu sunt convins de ceea ce se tot vorbește, până nu aflu de la el exact ce s-a întâmplat, cu adevărat. Băiatul ăsta nici măcar nu înjură pe cineva, dar să ajungă la crimă. A crescut fără tată, iar mama lui e plecată în străinătate. Era doar cu sora lui, iar ea era împotriva relației lui, pe lângă restul persoanelor care îi cunoșteau. A găsit refugiul la fata asta, iubita lui, și orice s-ar fi întâmplat, ea era totul pentru el și poate că ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta. Personal, cred că s-au acumulat multe frustrări, iar ce a spus fata asta despre prietena lui a umplut paharul. Bănuiesc că a fost doar o victimă fără voie. Ceva nu se leagă, bănuiesc ca a fost orbit și de iubirea asta de adolescent și și-a pierdut simțul rațiunii. Pe Mimi, prietena lui, o cunosc de 5 ani, înainte să îl cunosc pe Bogdan. Probabil că în relația lor, ea era cea care trebuia să lupte, să facă orice pentru relație, dar nu se leagă faptele întâmplate cu ei. Se crede de fapt că ea ar fi fost cea care a făcut de fapt crima, iar el și-a luat vina asupra lui", a spus un prieten al lui Ionel Bogdan, care a vrut să-şi păstreze anonimatul.

La fel de ciudată întreaga situaţie i se pare şi unei alte tinere, prietenă cu Ionel Bogdan, care dă se înţeles că nici ea nu crede că amicul ei ar fi vinovat de crimă.

"Am auzit că cică și iubita lui era de față, dar nu știu dacă este adevărat. Dar ce mi se pare mie ciudat, e că de ieri, cică fata e internată la psihiatrie. Și ce mai e interesant este faptul că înainte cu 3 zile de crimă, adică duminică, parcă, Bogdan a postat pe facebook un mesaj ca și cum s-ar fi pregătit să se sinucidă. În mesaj își învinovățea familia, mai ales pe sora lui și i s-a adresat iubitei ceva de genul că: "Ne vedem în ceruri..." Dar l-a șters, după câteva ore. Poate că voia să își ia viața, dar nu a avut curaj", a spus o prietenă a tânărului acuzat de crimă.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani