Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Crima din Baia Mare. Surse: Un preot ar fi ucis fetița de cinci ani. Primar - Suspectul este recidivist (VIDEO)

Crima din Baia Mare. Surse: Un preot ar fi ucis fetița de cinci ani. Primar - Suspectul este recidivist (VIDEO)

Un articol de: - 01 Mai 2018, 15:58
Crima din Baia Mare. Surse: Un preot ar fi ucis fetița de cinci ani. Primar - Suspectul este recidivist (VIDEO) Eveniment

Un fost preot ar fi ucis fetița de cinci ani din Baia Mare, potrivit unor surse citate de B1 TV. Anchetatorii din Maramureș ar avea un prim suspect, un preot în vâsrtă de aproximativ 50 de ani, care a fost văzut de mai multe ori în cartierul mărginaș din Baia Mare și care ar fi plecat cu micuța de mână. Pe de altă parte, într-o intervenție telefonică, în cadrul Știrilor B1 TV, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a declarat că este vorba despre o pistă falsă. 

La rândul său, Bogdan Gabor, purtătorul de cuvânt al Parchetului Maramureș, a declarat că nu este vorba despre un preot, ci despre o persoană care se pretindea a fi preot. 

”Deocamdată nu s-a început urmărirea penală față de o anumită persoană. În acest moment sunt verificate mai multe piste. În momentul în care vom începe urmărirea penală față de o persoană, vom comunica acest lucru. Persoana la care vă referiți nu este un fost preot, se pretindea a fi preot, nu a fost niciodată preot și nu are nicio legătură cu preoția”, a declarat Bogdan Gabor. 

„Din cercetările pe care le facem noi în paralel, este vorba despre o pistă falsă cu un suspect călugăr. Este vorba, din punctul nostru de vedere, despre un recidivist, un om care a mai săvârșit astfel de infracțiuni, respectiv pedofilie, viol, crimă, un om care a fost condamnat și eliberat în perioada recentă din penitenciar”, a spus Cătălin Cherecheș. 

O fetiţă a fost găsită moartă în zona Combinatului din Baia Mare. Copila fusese violată şi mutilată de un criminal rămas deocamdată nedescoperit. Trupul micuţei a fost descoperit de sora ei în apropierea imobilului în care locuieşte familia. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Baia Mare