Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Informații de ultimă oră despre CRIMINALA DE LA METROU! A fost ...

Informații de ultimă oră despre CRIMINALA DE LA METROU! A fost ...

Un articol de: - 14 Mai 2018, 15:39
Eveniment

Magdalena Şerban, femeia care a ucis o tânără după ce a împins-o în faţa metroului la staţia Dristor, a fost trimisă în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Aceasta se află în arest preventiv şi va fi judecată atât pentru omor calificat, pentru fapta comisă la Dristor, cât şi pentru tentativă de omor, pentru că a încercat să impingă şi altă tânără înainte de crimă.

„În rechizitoriu s-a reţinut următoarea situaţie de fapt: La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin de două ori, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai urma să oprească în staţie şi de a-i suprima astfel viaţa; La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, după ce săvârşise infracţiunea de tentativă de omor descrisă mai sus, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins-o pe C.A. spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima C. A. a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a suferit leziuni traumatice care i-au provocat decesul”, informează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Dosarul a fost înaintat spre judecare Tribunalului Bucureşti.

Trimiterea în judecată vine după ce expertiza psihiatrică încheiată la finalul lunii februarie a arătat că Magdalena Şerban avea discernământ şi poate răspunde penal pentru faptele sale.

 
 
 
Loading...