Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Criminalul mamei lui Nicu Covaci a fost eliberat din închisoare (VIDEO)

Criminalul mamei lui Nicu Covaci a fost eliberat din închisoare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Aug 2013, 23:33
Criminalul mamei lui Nicu Covaci a fost eliberat din închisoare (VIDEO) Eveniment
Bărbatul care a ucis-o pe mama lui Nicu Covaci a fost eliberat miercuri din închisoare, după 15 ani de detenție. Zoltan Ruszi a ieșit pe poarta penitenciarului zâmbitor şi a declarat că nu regretă crima pe care a comis-o, ci doar faptul că a petrecut atâta timp în puşcărie.

Ruszi nu se aștepta să-și mai amintească cineva de crima pe care a comis-o în urmă cu 21 de ani și spune că îi pare rău doar pentru că a făcut pușcărie.

Oribila crimă s-a petrecut în mai 1992.  Criminalul lucra ca paznic de noapte la o societate comercială, însă mai avea obiceiul să fugă de la serviciu pentru a merge la furat. Primise un pont de la femeia care făcea curățenie în casa mamei lui Nicu Covaci și după ce a aflat că aceasta ar fi la spital, s-a hotărât să dea lovitura. Se aștepta la o pradă bogată în bijuterii și bani, aşa că a mai chemat cu el un prieten, pentru a-l ajuta.

Cei doi au pătruns în casa Tamarei Stoian care avea 71 de ani, dar femeia nu fusese spitalizată. Aşa că la scurt timp după ce au început să scotocească prin dulapuri, bătrâna i-a surprins pe hoţi. Ruszi n-a stat pe gânduri şi a înjunghiat-o de 25 de ori.

Timp de șase ani cei doi au reușit să ascundă crima oribilă. Ba, mai mult, în tot acest timp ei au mai fost condamnați pentru furt și au stat chiar și în spatele gratiilor. Nimeni nu a știut că Ruszi și amicul său sunt cei care au ucis-o pe Tamara Stoian. Cel puțin până în 1998, când, femeia care îi vânduse pontul lui Ruszi le-a povestit totul polițiștilor.

Criminalul mamei lui Nicu Covaci, eliberat
Embed: