Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Crin Antonescu: Se va forma o comisie specială pentru a fi dezbătut proiectul Roșia Montană. Respingerea de urgență în Senat, anulată (VIDEO)

Crin Antonescu: Se va forma o comisie specială pentru a fi dezbătut proiectul Roșia Montană. Respingerea de urgență în Senat, anulată (VIDEO)

Un articol de: - 12 Sep 2013, 17:31
Crin Antonescu: Se va forma o comisie specială pentru a fi dezbătut proiectul Roșia Montană. Respingerea de urgență în Senat, anulată (VIDEO) Eveniment

Crin Antonescu a anunțat, joi, că respingerea de urgență în Senat a proiectului Roșia Montană a fost anulată și se va reveni la formarea unei comisii speciale.

”Mi-am reafirmat convigerea că e un proiect care în mod normal se asumă, nu se asumă de guvern. Ponta a rămas pe ideea că a trecut în Parlament. PSD a conevnit să revină la comisia specială”, a anunțat Antonescu.

În același timp, liderul PNL a declarat că în această comisie se vor căuta soluții pentru acest proiect.

”Vom spune în acea dezbatere tot ce avem de spus. Proiectul nu prezintă suficiente garanții pentru a putea fi asumat prin votul Parlamentului. Toate problemele se vor dezbate, toate soluțiile vor fi propuse în cadrul acestei comisii”, a precizat Antonescu.

Antonescu: Se va forma o comisie specială pentru a fi dezbătut proiectul Roșia Montană
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu