Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Reuniune de excepţie: După 35 de ani, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu vor cânta din nou în trupa Totuşi (FOTO)

Reuniune de excepţie: După 35 de ani, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu vor cânta din nou în trupa Totuşi (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 11 Sep 2018, 09:31
Eveniment

După 35 de ani, Cristi Minculescu se alătură din nou trupei Totuşi şi va cânta împreună cu Andrei Păunescu.
Fiul marelui poet Adrian Păunescu a confirmat că fostul lider al trupei Iris va participa la maratonul muzical de pe 3 noiembrie, de la Sala Palatului, intitulat „Remember Cenaclul Flacăra”.

„Va veni, probabil, și în alte spectacole din toamna asta”, a declarat, pentru libertatea.ro, Andrei Păunescu, cel care duce mai departe titulatura artistică și spirituală a Cenaclului Flacăra.

Trupa Totuşi avea binecuvântarea lui Adrian Păunescu și o avea în componență și pe Ioana Păunescu, sora lui Andrei. În acea perioadă, Cristi Minculescu și Andrei Păunescu au făcut celebră melodia „Trenul fără naș”, pe textul marelui poet, piesă care a ajuns și la Iris, o altă formație aflată în Cenaclul Flacăra.

(Foto: libertatea.ro)

În 1985, Cristi Minculescu a părăsit trupa Totuşi și s-a întors la Iris, de unde a plecat însă în 2012, pentru o vreme, iar în vara anului trecut, definitiv.

Pe 3 noiembrie, alături de Minculescu, pe scena Sălii Palatului vor urca mari artiști care au devenit celebri prin intermediul Cenaclului Flacăra: Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Dan Andrei Aldea, Doru Stănculescu, Victor Socaciu, Magda Pușkaș, Emeric Imre, Radu Gheorghe și mulți alții.


 

Citeşte mai multe despre:   Cristi Minculescu,   Andrei Paunescu,   Totusi,   Adrian Paunescu,   Iris,   Cenaclul Flacara
 
 
 
Loading...