Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cristian Dănileț: "Nimeni nu a intrat în arhiva SIPA pentru a copia sau multiplica documente". Fostul judecător CSM anunță că îi dă în judecată pe Dan Andronic și "Evenimentul Zilei" (VIDEO)

Cristian Dănileț: "Nimeni nu a intrat în arhiva SIPA pentru a copia sau multiplica documente". Fostul judecător CSM anunță că îi dă în judecată pe Dan Andronic și "Evenimentul Zilei" (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 11:32
Cristian Dănileț: "Nimeni nu a intrat în arhiva SIPA pentru a copia sau multiplica documente". Fostul judecător CSM anunță că îi dă în judecată pe Dan Andronic și "Evenimentul Zilei" (VIDEO) Eveniment

Ministerul Justiției a publicat joi lista cu numele persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. (Detalii AICI). Pe listă apar 22 de persoane au pătruns între 2007 și 2013 în arhiva pentru a consulta documente. 

Cristi Dănileț, una din persoanele care au fost acuzate de către jurnalistul Dan Andronic, care a pornit seria de dezvăluiri ce a dus la scandalul privind arhiva SIPA, a declarat în direct pentru B1TV că lista publicată nu dezvăluie nimic special și că în arhiva s-a intrat doar în interes de servici și toate persoanele care intrau acolo erau avizate de Ministerul de Justiției

"Nimeni nu a intrat în arhiva SIPA pentru a copia sau multiplica documente", a răspuns tranșant fostul judecător CSM despre acuzații lui Andronic. "Astăzi s-a demonstrat că totul a fost o speculație de joasă speță practicată de unii jurnaliști care nu își cunosc deontologia", a continuat Cristian Dănileț.

Cristian Dănileț: "Nimeni nu a intrat în arhivă pentru a copia sau multiplica documente". Fostul judecător CSM anunță că dă în judecată Dan Andronic și "Evenimentul Zilei"

Judecătorul susține că chiar raportul comisiei privind arhiva SIPA publicat joi de către Evenimentul Zilei și acesta demonstrează că tot ce a susținut Dan Andronic nu este adevărat. 

Cristian Dănileț a afirmat că acum după ce a citit și ce a publicat Ministerul Justiției își va duce la capăt intenția de a da în judecată pe Dan Andronic și "Evenimentul Zilei" pentru că au publicat afirmații calomnioase la adresa sa.

Raportul publicat de Evenimentul zilei joi poate fi consultat AICI.

 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

Citeşte mai multe despre:   Dan Andronic,   Ministerul Justitiei