Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cristian Tudor Popescu, declarații controversate despre eticheta spirtului Mona: „E cretină de ani de zile / O batjocură la adresa cadrelor medicale”

Cristian Tudor Popescu, declarații controversate despre eticheta spirtului Mona: „E cretină de ani de zile / O batjocură la adresa cadrelor medicale”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Dec 2020, 22:41
Cristian Tudor Popescu, declarații controversate despre eticheta spirtului Mona: „E cretină de ani de zile / O batjocură la adresa cadrelor medicale” Eveniment

Critstian Tudor Popescu este de părere că actuala etichetă a spirtului Mona este „o batjocură la adresa cadrelor medicale”, după cum a afirmat la Digi24. Gazetarul susține că imaginea, care prezintă o doctoriță sexi, ar fi trebuit să fie schimbată, măcar în timpul pandemiei, moment în care medicii din România luptă în ATI cu COVID-19.

„Am găsit un afrodiziac în comerțul nostru capitalist. Avem aici o duduie, îmbrăcată în echipament de asistentă medicală. Observăm aici un crac foarte bine epilat și bronzat. Cadrul merge până într-o zonă interzisă, unde merge și mâna stângă a domnișoarei. Nu știm ce se întâmplă aici, în această zonă. E plină țara de așa ceva!”, a declarat gazetarul, potrivit Libertatea.

 

Eticheta spirtului Mona, o contrversă?!

 

CTP este de părere că eticheta ar fi trebuit să fie schimbată, măcar pe perioada pandemiei, timp în care medicii luptă pentru sănătatea oamenilor cu noul coronavirus și bolnavii de COVID-19 în secțiile ATI.

„Eticheta asta, care e cretină de ani de zile – nu e de acum, din pandemie. Dar acum e pandemie și în acest moment, cadrele medicale din țara asta se luptă să salveze vieți a mii de oameni în secțiile de gerapie intensivă și și le pun în pericol pe ale lor. Mor! Și noi vedem în toată țara acest dezinfectant cu această etichetă, care este o batjocură la adresa cadrelor medicale! Spirtul e în regulă, dezinfectantul. Dar și ca idee: spirtul e ca să dai pe răni, să curme durerea. Cum poți să pui această etichetă, de filme pentru adulți, cu scenariul porno-asistentelor? Cum să pui pe spirt, care e pentru boală, pentru suferință, pentru dezinfectare? Cum să pui așa ceva și să păstrezi așa ceva când în momentul ăsta în spitale se întâmplă ce se întâmplă?”, a declarat gazetarul, potrivit sursei citate.

Citeşte mai multe despre:   CTP,   Cristian Tudor Popescu