Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cristina Ţopescu va fi incinerată la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Jurnalista și-ar fi dorit ca cenușa să îi fie aruncată în valuri (VIDEO)

Cristina Ţopescu va fi incinerată la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Jurnalista și-ar fi dorit ca cenușa să îi fie aruncată în valuri (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 15 Ian 2020, 10:26
Foto: Cristina Ţopescu / Facebook Eveniment

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus miercuri, la cimitirul Bellu, astfel că toți cei care au iubit-o și admirat-o pe jurnalistă îi pot aduce un ultim omagiu. Joi, Cristina Țopescu va fi incinerată, dupa cum ar fi fost chiar dorința ei. Apropiații spun că jurnalista și-a dorit mereu să devină una cu marea și le-ar fi spus că, atunci când va pleca, cenușa să îi fie aruncată în valuri. Alegerea Cristinei nu este, însă, acceptată de Biserica Ortodoxă. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

ARSENIE BOCA ANUNȚĂ APOCALIPSA! SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE! E FĂRĂ SCĂPARE

Vestea morții jurnalistei a șocat pe toată lumea și multe întrebări nu si-au găsit deocamdată răspuns. Ancheta privind decesul realizatoarei de televiziune e în plină desfășurare. Potrivit unor surse din Institutul Naţional de Medicină legală, la autopsie au fost descoperite urme de medicamente. Medicii spun că, din această cauză, este necesară o verificare toxicologică. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, aşa cum se obişnuieşte în astfel de cazuri.

DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANĂ ÎN LACRIMI! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA! DIN PĂCATE...

Cristina credea în Dumnezeu, se ruga, dar a fost dorința ei, toți prietenii știau asta, să fie incinerată. 

Cristina Topescu nu va avea însă parte de o slujbă religioasă. "Incinerarea este o practică neacceptată în creștinism. Nu se poate oficia o slujbă de înmormântare și pentru rațiunea următoare: lipsește subiectul concret al înmormântării, care este trupul", spune Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt BOR.

Cei care au prețuit-o vor putea însă să se roage la căpătâiul ei.

Citeşte mai multe despre:   Cristina Topescu
 
Loading...