Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Crucea, folosită pe post de bâtă de un preot din Suceava (VIDEO)

Crucea, folosită pe post de bâtă de un preot din Suceava (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Oct 2014, 20:42
Crucea, folosită pe post de bâtă de un preot din Suceava (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment
Crucea Domnului s-a transformat in bâtă în mâinile unui preot din Liteni, judeţul Suceava. Omul lui Dumnezeu a fost turnător la Securitate. Confruntat cu un enoriaş, despre care a dat note informative în anii '80, preotul Ionel Vrăjitoru a recurs la violenţă şi înjurături.

Ionel Vrăjitoru, preotul paroh al bisericii din localitatea suceveană Liteni s-a dovedit a fi turnător la Securitate. În momentul în care a fost confruntat de un enoriaş despre care a dat note informative în anii '80, nu şi-a putut ţine furia în frâu.

Discuţiile au degenerat, iar până la lovituri aplicate cu sfânta cruce n-a fost decât un pas. Victimă a căzut cameramanul de la faţa locului care încerca să filmeze interviul cu enoriaşul.

În scandal a intervenit si un grup de bărbaţi în care se afla si fiul preotului.

Mihai Stăuceanu a încercat să plece din ţară când avea 18 ani. Preotul l-a turnat în legătură cu tentativele de a fugi în străinătate. Stăuceanu a fost prins şi închis un an la închisoarea din Gherla. A reuşit să fugă în 1980 şi s-a stabilit în Canada, de unde s-a mai întors doar pentru a-şi vizita părinţii.

Ionel Vrăjitoru, preotul paroh al bisericii din localitatea suceveană Liteni a mai fost implicat în trecut în incidente cu jurnaliştii.

Crucea, folosită pe post de bâtă de un preot din Suceava