Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CSM a aplicat un avertisment în cazul undei judecătoare care a ţinut o şedinţă în stare de ebrietate

CSM a aplicat un avertisment în cazul undei judecătoare care a ţinut o şedinţă în stare de ebrietate

Un articol de: - 16 Oct 2013, 17:43
CSM a aplicat un avertisment în cazul undei judecătoare care a ţinut o şedinţă în stare de ebrietate Foto: luju.ro Eveniment

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, miercuri, aplicarea unui avertisment în cazul judecătoarei Cecilia Jabre, de la Tribunalul Bucureşti, după ce aceasta a condus o şedinţă în stare de ebrietate.

Judecătoarea a fost sanţionată cu avertisment de secţia pentru judecători a CSM în baza articolului 99 litera a) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, relatează Mediafax.

Articolul prevede că "manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu" constituie abateri disciplinare.

Decizia Secţiei pentru judecători a CSM poate fi atacată cu recurs în cel mult 15 zile de la pronunţare, la Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte mai multe despre:   CSM,   judecatoare,   avertisment,   Tribunalul Bucuresti