Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CSM a încuviințat reținerea și arestarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova

CSM a încuviințat reținerea și arestarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova

Un articol de: - 15 Oct 2014, 10:54
CSM a încuviințat reținerea și arestarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova Foto: spete.info Eveniment

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a încuviințat reținerea, arestarea și percheziția la domiciliu și la locul de muncă a magistratului Carmen Sârboiu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova.

„Hotărârea Secţiei pentru procurori a C.S.M. a fost luată în baza art. 42 alin. 2 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată şi art. 95 alin.1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare”, informează un comunicat al CSM.

Solicitarea a fost prezentată Secției pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - DNA - Secția de Combatere a Corupției.

DNA a anunțat marți că procurorii anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, având loc 8 percheziții domiciliare în Drobeta Turnu-Severin și Orșova.

Citeşte mai multe despre:   CSM,   procuror