Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CSM reacționează după ce Toader a prezentat modificările la Legile Justiției

CSM reacționează după ce Toader a prezentat modificările la Legile Justiției

Un articol de: - 23 Aug 2017, 16:51
Foto:csm1909.ro Eveniment

După președintele țării și Ministerul Public, și Consiliul Superior al Magistraturii reacționează la propunerile prezentate de Ministrul Tudorel Toader de modificare a Legilor Justiției. CSM susține că a primit numeroase solicitări din partea magistraților de a veni cu o poziție oficială, dar afirmă că nu poate face acest lucru, deoarece propunerile Ministrului Justiției nu au ajuns la el, deci nu le-a putut analiza.

Consiliul Superior al Magistraturii, urmare a solicitărilor repetate ale colegilor judecători şi procurori, aduce la cunoştinţă publică faptul că, până în prezent, nu a primit propunerile privind modificarea legilor justiţiei formulate de Ministerul Justiţiei.

Consiliul Superior al Magistraturii îşi va exprima poziţia motivată şi punctuală asupra propunerilor legislative în momentul în care acestea îi vor fi comunicate în condiţiile legii, cu consultarea sistemului judiciar”, a transmis CSM, printr-un comunicat.  

Ministerul Public a dat, la rândul său, un comunicat extrem de dur după discursul Ministrului Justiției, în care a tras un semnal de alarmă cu privire la parte din modificările pe care acesta le-a pregătit. (Detalii AICI)

Și președintele Klaus Iohannis a reacționat, spunând că totul reprezintă un atac la adresa statului de drept și independenței Justiției. (Detalii AICI)

 
 
 
Loading...